AAWAR EHITUSGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

AAWAR EHITUSGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Aawar Ehitusgrupp OÜ põhitegevusteks aruandeaastal olid üldehitustööd ja kinnisvara arendamine – ehitati, remonditi, renoveeriti ja rekonstrueeriti. Korrastati vanu ja ehitati uut. Teenuseid pakuti nii ettevõtetele kui ka eraiskutele.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli Aawar Ehitusgrupp OÜ müügitulu 91 908 eurot. Müügitulu moodustas koostööpartneritele ehitusteenuse pakkumine ja enda kinnisvara müük.

Kinnisvara soetamise ja selle ehitamisega seotud kulud kajastuvad kuni müümiseni soetusmaksumuses varude all ning peale tehingut kasumiaruandes kaubakuluna. Muud kulud, mis pole otseselt seotud ainult ehitamisel oleva korteriga, on kantud kuludesse. Kuna aasta viimased kuud on üksnes ehitatud müüdavat paariselam korterit, siis vähendavad need kulud aruandeaasta kasumit.

Investeeringud 2022. aastal soetati ettevõtluse tarbeks transpordivahendid. Samuti soetati seadmeid ja tööriistu, millede maksumus on põhivarade piirmäärast väiksem ja need kanti jooksvalt kulusse ning nende üle peetakse arvestust bilansiväliselt.

Harvem kasutust vajavaid kallemaid seadmeid on kasumlikum rentida vastavat teenust pakkuvatelt koostööpartneritelt.

Personal 2022. aastal oli töölepinguga tööl kaks töötajat. Kuna erinevate tööde jaoks oleks hea kasutada vastavate oskuste ja kogemustega töölist, siis kasutame mitmeid osalise tööajaga töötajaid, et vältida ettevõtte sisest tööpuudust ja üleliigset palgakul. Enamasti kasutatakse alltöövõttu, mis loob võimaluse tellida erinevaid töid vastavat pädevust omavatelt spetsialistidelt.

Juhatus koosnes kahest juhatuse liikmest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgneval 2023. aastal planeeritakse saada valmis ja müüa paariselamu korter. Selle kõrvalt jätkatakse üldehitustöödega, mida pakutakse teenusena nii eraisikutele kui ka juriidilistest isikutest ettevõtjatele.

Aawar Ehitusgrupp OÜ jätkab 2023. aastal aktiivselt oma tegevust püsivate pikaajaliste koostööpartneritega ja enda kinnisvara arendamisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.