UPTECH GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 935 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

UPTECH GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 935 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022 aruandeaasta oli UpTech Group OÜ jaoks majanduslikult edukas. Ettevõtte ajaloo suurima käibemahuga aasta oli positiivseks jätkuks pandeemia järgsest seisakust väljatulemisel. Oluline, et ettevõtte hallatava Balti turu kliendid on endiselt elujõulised ja nende kiire reageerimine turu muutustele on toonud neile hulgaliselt uusi tellimusi. Aasta jooksul süvenes teadmine, et järgneva majandussurutise põhiteemaks on raskused tarneahela haldamisel. Naabruses peetav sõda suurendas ebakindlust Euroopa partnerites ja tarneahelate katkestamine Venemaa ettevõtetega on sundinud ka paljusid Euroopa ettevõtteid oma hankeid üle vaatama. UpTechi jaoks tähendas see pikenenud tarneaegu tellitud seadmetele, aga ka uute tehnoloogiate vajadust meie klientide tehastes.

Meie jaoks eriti olulise tähtsusega sündmus oli meie põhitarnija Schleunigeri ühinemine senise põhikonkurendi Komaxiga. UpTech Group OÜ on 2023 aasta alguses lõppenud läbirääkimiste tulemusena omandanud muuhulgas ka Komaxi ja Domino müügiõiguse ettevõttelt AD Contact (Gammeter OÜ) ning saanud Baltikumis olulise müügijõuga ettevõtteks oma valdkonnas.

Eakate tootmisseadmete väljavahetamisele uuemate vastu on lisandunud täiesti uute projektide ja uute tehnoloogiate vajadustest lähtuvad ostud. Soodsa majanduskonjunktuuri tingimustes võib see jätkuda veel mitu aastat. Head suhted kõikide tarnijatega ja pikaaegse praktilise kogemusega tehniline personal annavad ettevõttele head eeldused oma klientide kiireks ja professionaalseks teenindamiseks.

UpTech Group OÜ missjooniks on oma klientide põhitegevuse efektiivsuse tõstmine ja katkematuse tagamine. Meie kliendid on kaablitootjad kogu Baltikumis. Me müüme neile tootmisvahendeid, mis on hädavajalikud nende põhitegevuse korraldamiseks. Tootmisvahendite tootlikkus ja automatiseerituse tase määrab klientide põhitegevuse efektiivsuse; nende seadmete töökindlus ja meie poolt pakutava hoolde- ning remonditeenuse operatiivsus ja professionaalsus määravad klientide põhitegevuse seisakute arvu ja ajalise pikkuse optimaalsuse. Me oleme üheks peamiseks ja klientidele usaldusväärseimaks kaablite töötlemise seadmete, komponentide ning hooldeteenuse tarnijaks kaablirakendusi tootvatele ettevõtetele Balti riikides. UpTech on reeglina nende tootjate eksklusiivse esindusõigusega oma koduturul – Baltimaades, milliste tooteid me klientidele müüme. Tootjad on huvitatud oma toodete võimalikult professionaalsest pakkumisest turul, kliendid jälle on huvitatud võimalikult professionaalsest müügipakkumisest – soetatud tootmisvahend peab olema võimalikult suure tootlikkusega, võimalikult suure automatiseerituse tasemega ja võimalikult odavad, et toodetav toode oleks võimalikult madala omahinnaga, võimalikult kvaliteetne ja võimalikult lühikese tarneajaga. Meie eesmärk on, et me oskaksime kliendile alati pakkuda optimaalseid lahendusi sellises parameetrite maatriksis.

Optimaalse tootmistehnoloogia pakkujal on suur võimalus saada peamiseks ideid, seadmeid, nende komponente ja hoolde- ning remonditeenust pakkuvaks partneriks oma klientidele. Aruandeaasta põhiliseks ülesandeks oli koduturu lojaalsuse järjepidev, tulemuslik kindlustamine ning kiirestikasvava Leedu turu tõrgeteta haldamine.

Viimaste aastatega on UpTech Group saavutanud liidrirolli omas segmendis ja valmis oma positsiooni hoidma. 2022. aasta lõppes ettevõttele kasumlikult. Aasta lõpuks oli ettevõtte omakapital suurenenud tasemele 530 551 EUR. Ettevõtte likviidsuskordaja 2022 oli 1,96, Käibe ärirentaablus 8,1%; soliidsuskordaja 80,0%; võlakordaja 20,0% ja debitoorse võlgnevuse käibekordaja 16,4.

2023. aasta esimene pool on olnud ettevõttele jätkuvalt väga edukas - 6 kuu müügitulu ja etteulatuvate tellimuste maht lubab aasta tulemuseks prognoosida sama suurt käibemahtu, kui 2022 aastal.

Ettevõtte juhtorganite liikmetele on aruandeaastal arvestatud tasusid 81981 EUR ulatuses (eelmisel perioodil 69621 EUR).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Productronica 2023 Münchenis – SPS Nürnbergis

Kas soovite kaablite töötlemisel suuremat tootlikkust, tõhusust ja usaldusväärsust? Kui otsite oma ettevõttele parimat võimalikku kontseptsiooni, näitame teile
uptech.ee

Otsime oma meeskonda hooldustehnikut

404 pilti ei leitud
uptech.ee

UpTech Group võtab Gammeterilt üle Komaxi kaablitöötlusmasinate turustamise

2022. aastal ühendasid kaks Šveitsi ärigruppi Komax ja Schleuniger jõud, et luua ülemaailmne liider kaablitöötlusseadmete alal. UpTech Group on varem esindanud
uptech.ee

Suvekampaania 2020

Soodushinnad augusti lõpuni! Kõik Schleunigeri masinad allahindlusega 10% standardhinnast! Tellides kaks või enam sama masinat koos on teise ja järgnevate masin
uptech.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.