ENERGIARING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1027 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

ENERGIARING OÜ hetkeolukord

Juba 1027 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Energiaring OÜ omab õigusi teostada igasuguste elektripaigaldiste tehnilist auditit ja madalpingelistes elektripaigaldistes kontrollmõõtmist, samuti valgustuse mõõtmist.

Oma tegutsemisaja jooksul on tekkinud püsiv ja usaldusväärne tellijaskond ning tänu kodulehe olemasolule ning reklaamile on tekkinud ka juhuslikke tellijaid. Kliendisuhteid hindab Energiaring OÜ väga tähtsaks ning annab endast parima uute klientide leidmisel ja olemasolevate hoidmisel.

2022 aastal jätkas ettevõte samadel tingimustel, nagu eelmisel majandusaastal lepingut ettevõtte juhiga ning jätkas lepinguid elektriinseneride

Hillar Kalmeti, Ivar Härm`i, Evo Simsoni, Arno Voolma ja Tatjana Soboliga töölepinguid, kellest Hillar Kalmet, Ivar Härm ja Evo Simson töötavad ekspertidena.

Büroos töötab B-pädevusega elektriinsener Tatjana Sobol, kes vormistab mõõteprotokolle ja valmistab ette auditi ja piksekaitse kontrolli dokumente, Tatjana Sobol uuendas B-pädevust.

Autojuht-mõõtjana töötab A-pädevusega insner Arno Voolma.

Mõõteriistadest soetati päikeseelektrijaamade mõõtmisteks vajalikud seadmed: tester KEW6046PV ja päikesekiirguse mõõtja. Samuti kaitsti

EAK ees päikeseelektrijaamade mõõtmise metoodikat ja saadi vastav mõõtmiste ja kontrolli õigus..

Vahetati välja osa arvuteid.

2022 aastal kaitses ettevõte edukalt oma õigusi teostada tehnilist auditit ja mõõtmisi Eesti Akrediteerimiskeskuse ees.

2022 aastal teostati töid veidi vähem kui 2022 aastal, rahaline maht oli veidi väiksem (5%).

2022 aasta jätkati lepingut Eesti Talleks AS-ga büroo kasutamiseks, aadressile Mustamäe tee 4, kuhu mahub kuni 4 töötajat.

Ettevõte täidab tellimusi kogu Eesti Vabariigi piires ning kiire ja asjaliku tegutsemise tõttu on pälvinud tellijate usalduse.

2023 jätkab Energiaring OÜ tööd samadel põhimõtetel, kaasates võimalusel uusi tellijaid ja laiendades nii kliendibaasi ning suurendades käibekasvu võimalusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.