STAR INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

STAR INVESTMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Star Investments OÜ on Harju Maakohtu registriosakonnas registreeritud 09.06.2009.

Star Investments OÜ juhatus koosneb ühest liikmest.

2012. majandusaasta jooksul soetas ettevõte mitu erinevat kinnisvaraobjekti. Tehingute vormistamisega alustati 2011. aastal ning ettevõte jõudis erinevate tehingute sõlmimiseni 2012. aasta alguses, mille tulemusena tekkis ettevõttel Tallinnas asuvad ärikinnisvara objektid, mis on koormatud pikaajaliste rendilepingutega.

Ühe objektina kuulub ettevõttele Madara 33 asuv äripindade kompleks, kus on palju erineva profiiliga rentnikke. Teiseks objektiks on Ehitajate teel asuv ärimaja, kus asub restoran Rucola ja Panila OÜ.

2014. aasta veebruaris soetati investeeringuna tütarettevõte Vae 16 OÜ, mille tulemusena Star Investments OÜ on muutunud kontserni emaettevõtjaks ning esitab alates 2014.a. konsolideeritud majandusaasta aruande.

Nii Star Investments OÜ kui ka Vae 16 OÜ põhitegevusala on endale kuuluva kinnisvara rendile andmine ja käitlus.

Ettevõte on tegus ja jätkusuutlik ning järjepidevalt laiendab oma äritegevust. Nii käesoleval kui ka järgnevatel aastatel on Star Investments OÜ plaanis jätkata aktiivse investeerimisperioodiga ning juhatus kaalub ka praegu erinevate sobivate omadustega, sealhulgas asukoha ning tootlusega, investeeringute teostamist Eestis.

Järgnevalt esitame finantssuhtarvud emaettevõtte kohta:

Finantssuhtarv Valem 31.12.2022 31.12.2021

Lühiajalise võlgnevuse käibevara/lühiajalised 1,24 3,42 kattekordaja kohustused

Põhivara kattekordaja müügitulu/jääkmaksumus 0,15 0,14

Võlakordaja koguvõlgnevus/varad 0,50 0,55

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.