CARSLEEP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

CARSLEEP OÜ hetkeolukord

Juba 1388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal oli Carsleep tegevus jagatud kolmeks põhigruppiks. Meie prioriteediks on jätkuvalt olnudparkimiskorraldusetarkvaraarendusningteisedtegevusedtoetasidsedalahendusevisiooni elluviimist sest näeme ennast kõrgtehnoloogia ettevõttena mis panustab meie keskkonna säästliku tulevikkuläbinutikaparkimiskorraldusetarkvaraarendamistjapakkumist.

Carsleep OÜ loob lahenduse parkimistsoonide mugavaks ja lihtsaks haldamiseks. Peamine erinevus Eesti ja EL turul pakutavatest on teenuste osutamine PaaS-ina (Parking As A Service).

2022 aastaks toode jõudis MVP (minimaalselt töötav toode) faasi nii avatud parklade parkimiskorralduseks ning lisaks toimus läbimurre ka nn suletud alade parkimiskorralduseks sest

Carsleep tõi turule oma esimese lahenduse ka suletud alade jaoks ning alustas selle testimisega

Eestis. 2022 aasta tõi meie tarkvara baasil parkimistsooni laienduse kõikide Carsleepi klientide seas. Tänaseks haldab Carsleep lahendus Eestis enam kui 3500 äriparkimiskohta ning aasta lõpus üks meie klientidest on alustanud esimese suletud ala opereerimist Carsleep tarkvaraga ja tõkkepuuga. Lisaks oleme toonud turule oma esimesed kliendisõbralikud ja vastupidavad parkimiskioskid, oleme loonud oma tehnilise- ja klienditoe, meeskonna ning alustasime oma lahenduse ettevalmistamist teiste Euroopa Liidu riikide jaoks.

Meie jaoks negatiivseks faktoriks on olnud maailmas poliitiline situatsioon. Kuna 2021 aasta lõpus alustasime aktiivselt Ukraina turul ning esimest korda osalesime 2022 alguses Kiievis korraldatus näitusel siis märtsiks olime sunnitud oma ärifookuse muutma. Lisaks 2022. aasta keskpaigani kehtisid pandeemia piirangud mis omakorda tegi peaaegu võimatuks reisimist ning messidel ja näitustel osalemise.

Meie teiseks suunaks on olnud merekaubaveo korraldamine ja laevaagentuuri teenused ehk teenuste osutamine laevade transpordiks ja prahtimiseks kauba tarnimiseks Rumeeniasse ja

Poolasse.

Meie tegevuse kolmandaks suunaks on olnud energiapuuduse leevendamine EEA majandustsoonis.

Aktiivselt panustasime olukorra leevendamiseks läbi taasalustatud kivisöe tarnimist Kõrgõzstanist ja Kasahstanist. Klientide seas on olnud energiaettevõted erinevatest EEA majandustsoonist, eelkõige Šveitsist, Rumeeniast ja Bulgaariast ning samuti suurimad Euroopa liidus asuvad metallurgiatehased.

Teenused soetatakse ja müüakse kui eurodes ning ameerika ühendriikide dollarites (USD), mida põhjustas seda et valuuta kursuse muutus (USD euro vastu) mõjutas firma majandustulemustele.

2022 aastal oli OÜ Carsleep müügitulu 6216 tuhat eurot.

Seisuga 31.12.2022.a. osakapital moodustab 12556 eurot ja omakapital moodustab 6391022 eurot.

Aruande majandusaastal ei tehtud investeeringuid, arengu- ja uurimisväljaminekuid. Meie eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. OÜ Carsleep juhtkond usub, et vôtmesônaks järjest tiheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetôttu pöörame senisest suuremat tähelepanu rangele kulude kontrollile.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes osaühingu tegevuse jätkuvusest.

Juhatuse liikmetele 2022.a. tasu pole makstud.

2022.a. töötas firmas 12 inimest ning palkade kogusumma oli 304618 eurot.

OÜ Carsleep olulisemad finantssuhtarvud olid:

OÜ Carsleep olulisemad 2022 2021 finantssuhtarvud olid:

Brutokasum 1628492 4420923

Brutorentaablus 0.26 2.21

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.