BÜROOMARK PLUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommente

BÜROOMARK PLUSS OÜ hetkeolukord

Juba 349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Büroomark Pluss (registrikood 11950779) on asutatud 2010. aastal, mille kohta kohta on Pärnu Maakohtu registriosakonnas 3.06.2010 avatud esmakanne.

Ettevõtte põhitegevusalaks on jaemüük muudes spetsialiseerimata kauplustes (47191/ EMTAK 2008). Ettevõtte põhiliseks müügiartikliteks on kontoritarbed, kunstikaubad ja koolikaubad, väikeses mahus ka kontoritehnika ning selle kulumaterjalid. Tegemist on Pärnumaa ainsa kohaliku nimetatud valdkonnas tegutseva ettevõttega.

Ettevõtte avas kaupluse Pärnus Kuninga 3a 1. juulil 2010 ja kaupluse sulges aastal 2018. Vaatamata kaupluse sulgemisele oleme jätkuvalt teenindanud oma püsikliente, samuti tegelenud otsepakkumustega. Majandustegevust aruandeperioodil olnud 12,5 aastat.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline.

OÜ Büroomark Plussi sloganiks on „Kogemus loeb!“, mis eeskätt tähendab meeskonna pikaajalist töökogemust kontori-, kooli- ja kunstitarvete müügi alal ning oskusi ja teadmisi selles valdkonnas.

Ettevõtte klientideks on peamiselt asutused ja ettevõtted ning eraisikute osakaal müügitulus on suhteliselt tagasihoidlik.

Büroomark Plussi prioriteetideks on: (cid:127) mitmekesine, kvaliteetne ja kliendi soovidest lähtuv kaubavalik; (cid:127) asjatundlik, sõbralik ja personaalne klienditeenindus; (cid:127) operatiivsus, jätkusuutlikkus ja alati just kliendile sobiva leidmine.

2023. aasta põhieesmärgiks on müügitegevuse jätkamine, laenukohustuste vähendamine ning uute klientide leidmine ning olemasolevate püsiklientide säilitamine.

Juhtkond usub, et on võtnud tarvitusele kõik abinõud, et praeguses majandussituatsioonis tegevust jätkata.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.