PRIME TOUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bulgaaria, peidetud pärl Balkani südames, uhkeldab muljetavaldava 378-kilomeetrise rannajoonega Musta mere ääres. Mitmekesiste maastikega, mis ulatuvad pikkades

Lõplik juhend bulgaaria randadele

Bulgaaria, peidetud pärl Balkani südames, uhkeldab muljetavaldava 378-kilomeetrise rannajoonega Musta mere ääres. Mitmekesiste maastikega, mis ulatuvad pikkadest kuldsetest liivarandadest kuni varjatud kaljuse kaldani, pakuvad Bulgaaria rannad ainulaadset mereäärset kogemust, mis rahuldab kõiki eelistusi.

Bulgaaria Musta mere rannikul on pehme, Vahemere-laadne kliima, muutes selle ideaalseks sihtkohaks alates hiliskevadest kuni varasügiseni. Kõige soojemad kuud, juuli ja august, on ideaalsed päevitamiseks ja ujumiseks, keskmiste temperatuuridega umbes 28°C (82°F).

Parimad Bulgaaria rannad igale reisijale

Nagu nimi viitab, on Päikeserand meelelahutuse ja ööelu epitsenter. See elav kuurortala on kuulus oma elavate baaride, klubide ja rannapidude poolest, meelitades ligi noort ja energilist rahvast.

Kuldliivad on ideaalne peredele, pakkudes hulgaliselt tegevusi, veeparke ja jalakäijatele mõeldud mereäärset promenaadi, mille ääres on restoranid ja poed.

Sozopol ühendab päikesepaistelisi randu rikka ajalooga. Jaluta läbi selle vana linna, avasta iidseid varemeid ja lõõgastu randadel nagu Harmani ja Kavatsite.

Nessebari iidne linn on kultuuriline aare, oma muljetavaldava arhitektuuri ja arheoloogiliste paikadega. Lähedalasuvad rannad pakuvad täiuslikku kultuuri ja lõõgastuse tasakaalu.

Albena on tuntud oma jätkusuutlikkuse pühendumuse poolest, pakkudes puhtaid, hästi hooldatud randu ja mitmesuguseid ökoturismi tegevusi.

Peidetud pärlid: Varjatud Bulgaaria rannad

Asudes Strandzha looduspargis, on Silistar üks kõige paremini säilinud randu, ideaalne neile, kes otsivad rahu ja looduslikku ilu.

Irakli rand on loodusesõprade ja telkijate seas lemmik, tuntud oma puutumata maastike ja selge vee poolest.

Karadere on üks vähestest Bulgaarias arendamata randadest, pakkudes toores ja autentset rannakogemust.

Tegevused ja meelelahutus

Adrenaliinisõltlastele on pakkuda mitmesuguseid veesporte, sealhulgas jetisõitu, purjelauasõitu ja paraseilimist, mis on saadaval enamikul suurematel randadel.

Bulgaaria rannik pole ainult päike ja meri; see on ka kultuurisündmuste keskpunkt, nagu Apollonia kunstifestival Sozopolis ja Kavarna Rock Fest.

Naaske kohalike kulinaarsete hõrgutistega rannarestoranides, pakkudes värsket mereanni ja traditsioonilisi Bulgaaria roogasid.

Praktilised nõuanded Bulgaaria rannapuhkuseks

Bulgaaria rannik pakub majutust igale maitsele ja eelarvele, alates luksuskuurortidest kuni taskukohaste külalistemajadeni.

Avalik transport, autorent ja taksod tagavad lihtsa juurdepääsu randadele ja sealt ära. Kaaluge paadireisi, et saada ainulaadne vaade rannajoonele.

Kuigi ametlik keel on bulgaaria keel, räägitakse inglise keelt laialdaselt turismipiirkondades. Austage kohalikke kombeid ja riietuge sobivalt kultuuripaikades külastades.

Rannakülastajad peaksid olema teadlikud ohutuslipudest ja järgima kohalikke juhiseid turvalise kogemuse tagamiseks. Kraanivesi on üldiselt joomiseks ohutu, kuid tundliku kõhuga inimestele soovitatakse pudelivett.

Alustage teekonda Bulgaaria suurepäraste randade juurde koos PRIME TOUR OÜ-ga, kus kultuur, seiklus ja lõõgastus ootavad igal rannal.

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Avastades Kreeka iidseid imesid

Kreeka, maa, kus minevik kohtub olevikuga, pakub võrdlematut rännakut läbi ajaloo. Oma päikesepaisteliste maastike, asuursete merede ja iidsete tsivilisatsiooni
ssb.ee
Kreeka, maa, kus minevik kohtub olevikuga, pakub võrdlematut rännakut läbi ajaloo. Oma päikesepaisteliste maastike, asuursete merede ja iidsete tsivilisatsioonide jäänustega seisab Kreeka kultuuripärandi ja arhitektuurilise suursugususe majakana. See postitus juhatab teid läbi iidsete imede, mis teevad Kreekast kultuuriliselt uudishimuliku reisija jaoks kohustusliku sihtkoha. Lääne tsivilisatsiooni häll: Ateena Ateena kohal kõrguval kaljul asuv Akropol on iidse Kreeka tsivilisatsiooni kõige ikoonilisem sümbol. Parthenon, mis on pühendatud jumalanna Athenale, koos teiste monumentaalsete

5 kohustuslikku külastuspaika Türgi Rivieral

Oma imelise rannajoone, iidse ajaloo ja luksuslike kuurortidega on Türgi Riviera särav sihtkoht, mis meelitab reisijaid üle kogu maailma. See võluv piirkond, mi
ssb.ee
Oma imelise rannajoone, iidse ajaloo ja luksuslike kuurortidega on Türgi Riviera särav sihtkoht, mis meelitab reisijaid üle kogu maailma. See võluv piirkond, mida tuntakse ka Türkiissinise rannikuna, pakub ainulaadset segu lõõgastusest, seiklusest ja kultuurilisest elamusest, mis on kindlasti iga külastaja südame võitja. 1. Antalya: Türgi Riviera kroonijuveel Antalya, ajalooga läbi põimunud linn, on koduks hästi säilinud Rooma varemetele, sealhulgas Hadrianuse väravale ja iidsele Aspendose linnale oma muljetavaldava amfiteatriga. Linna rikas minevik on tajutav igal sammul, pakkudes

PRIME TOUR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Prime Tour kanti äriregistrisse 21.07.2010 a. Firma põhitegevusalaks on enda või teise reisiettevõtja koostatud pakettreise ja üksikuid reisiteenuste müük .
ssb.ee
OÜ Prime Tour kanti äriregistrisse 21.07.2010 a. Firma põhitegevusalaks on enda või teise reisiettevõtja koostatud pakettreise ja üksikuid reisiteenuste müük . Vastavalt Turismiseadusele 30.08.2010 on meie ettevõte registreeritud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandustegevuse registris (reg. Nr. TRE00612). Meie firma alustas majandustegevusega 01.09.2010 aastal. 2022. aastal OÜ-u Prime Tour realiseerimise netokäive moodustas 266 540 eur. 2022.a. lõppes 152 032 eur kasumiga. Juhatus koosneb kahest liikmest. Keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 5 töötajat, kellele maksti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.