SIGNE SEEBID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2772 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

SIGNE SEEBID OÜ hetkeolukord

Juba 2772 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on kosmeetikatoodete valmistamine ning müük.

Aastal 2022 jätkas ettevõte uue brändikontseptsiooni elluviimisega. Aastal 2020 tutvustatud uus brändinimi on ennast õigustanud ja kontseptsioon ning uus disain on edasimüüjate ning klientide poolt hästi vastu võetud. Aastal 2023 jõuame lõpuni kogu tooteportfelli kaasajastamisega.

Järjest enam saab ettevõte kinnitust ka säästliku pakendamisviisi edust ning ärikeskkond ja tarbijad hakkavad jõudma järele tootja poolt 13 aastat edendatud keskkonnasõbralikule tootmisele.

Energiasäästlik tootmisprotsess ja taaskasutus aitasid tootja edukalt üle energiakriisist ning kiirest inflatsioonisurvest. Ettevõtte energiajälg keskkonnale on võrreldav ühe leibkonna energia tarbimisega. Täiendavalt loob tõhus tootmine paremat konkurentsivõimet.

Aruandeperioodi jooksul tegeles ettevõtte füüsilise ning elektroonilise jaemüügikanali laiendamisega. Ettevõte investeeris oskusteavet tootearenduses ja tooteportfellis toimus mitmete tootesarjade uuendus ning uute unikaalsete toodete lansseerimine.

Lansseeriti mitmed uued turul unikaalsed tooted kehaõlide sarja. Täiendasime uute toodetega ka koduaroomide sarja. Järgneval tegutsemisaastal jätkame uute toodete arendamist ning tootesarjade kaasajastamist.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et aasta 2022 oli ettevõttele jälle edukaim aasta. Aruandeperioodi netokäive oli 269 081 eurot.

Järgmistel aruandeperioodil jätkab osaühing oma uue brändi arendamisega, kvaliteetsete koostööpartnerite otsimist ja jaevõrgu laiendamist.

Ettevõte jätkab e-kaupluse arendamist ja e-kaubanduse fookuse suurendamist.

Täiendavalt tegeleme toodete ja tootjanime tutvustamist messidel, sotsiaalmeedias ning koostööpartnerite juures. Ettevõtte teeb jätkuvalt tööd tootepakkumise laiendamiseks väljaspool Eestit, peamiseks suunaks Euroopa.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kehaõlide imeline maailm: omadused ja võrdlus

Signe kehaõlide võrdlus Kehaõlid on suurepärane viis oma nahka ja juukseid hellitada, pakkudes neile sügavat […]
The post Kehaõlide imeline maailm: omadused ja
signeseebid.ee

Mida tähendab keskkonnasäästlik tootmine?

Palju räägitakse viimastel aastatel loodussõbralikust tootmisest. Mida aga tähendab keskkonnasäästlik tootmine? Kuidas näeb välja Signe […]
The post Mida tähend
signeseebid.ee

10 eeterliku õli aroomiteraapiaks

Seekordses blogipostituses valisin välja 10 eeterlikku õli aroomiteraapiaks. Aroomiteraapia on iidne praktika, mis kasutab eeterlike […]
The post 10 eeterliku õ
signeseebid.ee

Anne ja Stiil ilulemmikud 2024

Tervitame teid külmal ja valgel jaanuarikuul. Eesti suuremal ilutoodete gaalal tunnustati Signe kosmeetikat lausa kaks […]
The post Anne ja Stiil ilulemmikud 20
signeseebid.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.