LOOVUSAIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommentee

LOOVUSAIT OÜ hetkeolukord

Juba 783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Loovusait on konsultatsioonibüroo, mis on keskendunud mõttemustrite murdmisele – aitame meeskondadel vanade mõttemallide asemele leida uued ja tõhusamad. Meie peamine fookus on ärimudeli uuendamine, tasuvusanalüüs, omahinna arvestus, teenusedisain, strateegiline planeerimine ja OKR.

Me aitame oma 1klientidel süsteemselt defineerida uusi lahendusi vajavaid olukordi, leida uusi ideid ning neid arendada.

Meie kliendid on meeskonnad ja inimesed, kellel on “arenguvedru sees” s.t. kes otsivad kogu aeg, kuidas asju edasi viia, mitte ei rahuldu olemasolevate tegutsemisviisidega ainult seepärast, et “nii oleme ju alati teinud”.

Ühe tegevussuunana arendame ja majandame Põlvamaal ärikliendile suunatud ajurünnakustuudiot. See stuudio on koht, kuhu meeskonnad tulevad pidama strateegilisi ajurünnakuid ja diginomaadid tulevad rahulikus keskkonnas mingit oma projekti lõpetama.

Meeskondadele pakume täisteenust, mis sisaldab lisaks tööruumidele, metoodilist juhendamist, vabaajategevusi (majutus, loodusmatkad, ettevõtete külastused, elamussaunad) ning väga heal tasemel toitlustust.

Loovusait kuulub Kuplandi võrgustikku ja osaleb aktiivselt Kaugtöö arendamisega Kagu-

Eestis.

Järgnevalt anname ülevaate 2022 olulisematest tegevustest.

Ajurünnakustuudio arendus: 1. Alustasime kompleksi laiendusprojektiga, mille raames rajame 2022-2023 aastatel 7 minimaja aastaringseks majutuseks ja unikaalse loovmõtlemist arendava väliekspositsiooni, mis suunab inimesed looduses jalutama, vaatama asju uue nurga alt ning kogema hoolega disainitud käelisi ja intellektuaalseid tegevusi, mis aitaks tal viia oma mõtted uuele rajale ning leida uudseid lahendusi oma väljakutse lahendamiseks.

Investeeringu kogumaksumus on 175 929 eurot. Investeeringut toetati EASi turismisektori tootearenduse programmist summas 123 150.

2. Arendasime nii siseruumides kui õues töötamise võimalusi – soetasime selleks vajaliku mööbli ning abivahendid. Investeeringu kogumaksumus oli 10 242 eurot, millest 6 145 eurot oli Leader toetus. Projekti tulemusena pikendatakse õues töötamise aega nii kevadel kui ka sügisel.

3. Jätkasime ka kohvikumaja mööbli restaureerimist.

Olulisemad kliendiprojektid:  Koos Marketingi Instituudi ja Invictaga viisime EASi tellimusel läbi turismisektori külalislahkuse arendamise programmi, kus meie eestvedada oli teenusedisaini moodul.

 Samade partneritega viisime läbi arenguprogrammi Kultuuriliider, mis toetab

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.