FOOKUS POOKUS GRIP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1706 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

FOOKUS POOKUS GRIP OÜ hetkeolukord

Juba 1706 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing FOOKUS POOKUS GRIP registreeriti Äriregistris 12.09.2011.a.

Ettevõtte peamiseks tegevusalaks kuni aastani 2015 oli tele- ja filmitehnika rent ja klientidele vastavate tehnilisete lahenduste pakkumine ning väljatöötamine.

2015. aastal toimus ärimudeli muutus ja ettevõttes sai alguse uute kaamera liikuvlahenduste arendamine.

Tänaseks on ettevõttes kinnistunud uute innovaatiliste toodete arendamise kogemus. Eesmärgiks on jõudsalt kasvatada tootmise osakaalu ettevõtte tegevuses ja käibes.

2023.a jätkame kahe põhisuunaga milleks on:

Video- ja filmitootmise eritehnika arendus, tootmine ja müük,

Video- ja filmitootmise tehniline teenus, tehniliste erilahenduste väljatöötamine ja kohandamine vastavalt kliendi vajadustele.

Eesmärgiks on kujundada Fookus Pookus Grip Oü-st tugev ja konkurentsivõimeline tootmisettevõte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.