DUCHAMP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

DUCHAMP OÜ hetkeolukord

Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte loodi eesmärgiga arendada maamajandust kinnistutel. Ettevõtte tegevust metsamaade arendamisega pole viimastel aastatel toimunud, kuid on plaanis sellega lähiajal uuesti alustada. Alates 2017. aastast oli ettevõte põhitegevuseks Meremuuseumi suveniiripoodidele kaubandusteenuse pakkumine. 2020. aasta alguses alanud koroonaviiruse COVID-19 puhang põhjustas tohutuid häireid ettevõtluses ning majandustegevuses. Kuna ülemaailmsed reisipiirangud kahandasid turistide voolu ca 90%, siis jäi kiratsema terve turismisektor, sh suveniirikaubandus. Ennetamaks vältimatuid likviidsusprobleeme, võeti juhtkonna poolt vastu raske otsus kaubandusleping Meremuuseumiga ennetähtaegselt üles öelda. Leping lõpetati 12. oktoobril 2020. Juhtkond otsib äritegevuseks uusi võimalusi ning loodab jätkata kaubandusalast koostööd erinevate muuseumitega ja näitusasutustega peale piirangute lõppemist ja turismi taastumist. Samuti on plaan hakata tegelema metsa- ja maamajandusega ettevõttele kuuluvatel kinnistutel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.