PRUULMEISTRID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4104 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

PRUULMEISTRID OÜ hetkeolukord

Juba 4104 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 165 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuskeskkond

OÜ Pruulmeistrid on ettevõte, mis tegeleb koduõlle, -veini ja-siidri valmistamise tarvikute ja seadmete müügiga.

Tulud, Kasum 2022. aastal oli Pruulmeistrid OÜ müügitulu 1 275 848 eurot. Kasum oli 80 297 eurot.

Personal 2022. aastal jätkas Pruulmeistrid OÜ kahe juhatuse liikmega ning kahe lepingulise töötajaga. Juhatusele tasusid ei makstud.

2022. aasta kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib hinnata 2022. aastat Pruulmeistrid OÜ jaoks heaks.

2023. majandusaasta plaanid

Peamine eesmärk on jätkuvalt kasvatada, laiendada tootevalikut ning leida uusi kliente.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on humalagranulaatide eelised pruulimisel?

Humalagranulaadid on töödeldud ja pressitud humal väikesteks silindrikujulisteks graanuliteks. Neid valmistatakse terve humala jahvatamise, üleliigse taimse mat
ssb.ee
Humalagranulaadid on töödeldud ja pressitud humal väikesteks silindrikujulisteks graanuliteks. Neid valmistatakse terve humala jahvatamise, üleliigse taimse materjali eemaldamise ja seejärel kontsentreeritud lupuliini ja eeterlike õlide pressimise teel kompaktseks kujundiks. Paljud pruulijad eelistavad seda vormi selle hoiustamise lihtsuse, käsitsemise ja pruulimise järjepidevuse tõttu. Humalagranulaatide kasutamine pakub mitmeid eeliseid võrreldes terve lehe humalaga. Neil on pikem säilivusaeg, nad võtavad vähem hoiuruumi ja nende ühtlane suurus võimaldab täpsemaid mõõtmisi ja

Millised on käärimise olulised tegurid ja kuidas neid kontrollida?

Kääritamine on metaboolne protsess, mis muundab suhkru hapeteks, gaasideks või alkoholiks. See toimub pärmis ja bakterites, samuti hapnikuvaestes lihasrakkudes,
ssb.ee
Kääritamine on metaboolne protsess, mis muundab suhkru hapeteks, gaasideks või alkoholiks. See toimub pärmis ja bakterites, samuti hapnikuvaestes lihasrakkudes, nagu piimhappe kääritamise puhul. Koduõlle valmistajate jaoks on kääritamine maagiline samm, kus virre (jahvatatud linnaste või muu teravilja magus leotis enne kääritamist) muutub õlleks. Iga samm õlle valmistamise protsessis on oluline, kuid kääritamine on see, kus teie õlle tõeline iseloom kujuneb. Teie õlle maitsed, alkoholisisaldus ja selgus määratakse just selle kriitilise faasi jooksul. Seetõttu on iga koduõlle valmistaja

Milline roll on linnasel õllepruulimisel ning miks see on oluline?

Linnas on õlle selgroog, pakkudes kääritamiseks vajalikke olulisi suhkruid. See on valmistatud teravilja, tavaliselt odra, leotamisega vees, et alustada idanemi
ssb.ee
Linnas on õlle selgroog, pakkudes kääritamiseks vajalikke olulisi suhkruid. See on valmistatud teravilja, tavaliselt odra, leotamisega vees, et alustada idanemist, seejärel peatatakse protsess kuivatamisega kuuma õhuga. See protsess arendab ensüüme, mis on vajalikud tera tärklise muutmiseks kääritatavateks suhkruteks. Linnas aitab kaasa õlle maitsele, värvile ja kehale. See mõjutab ka vahu püsivust ja suutunnet, muutes selle kriitiliseks koostisosaks igas koduõlle retseptis. Linnase tüübid Aluslinnased on kõigi õllereetseptide alus, moodustades tavaliselt suurema osa teraviljaarvest. Need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.