F-TKO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommen

F-TKO OÜ hetkeolukord

Juba 2271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

F-TKO OÜ (edaspidi: F-TKO või ettevõte) tegeleb loomsete valkude ja väetiste müügiga Euroopas. F-TKO tooted on loomsete kõrvalsaaduste valdkonnas väga kõrgelt hinnatud. Alates 2019. aastast hangib ettevõte kauba otse Euroopa tarnijatelt ja müüb materjali oma põhikliendile, kelleks on Itaalias asuv edasimüüja F-TKO Italia s.r.l.

F-TKO eesmärk on saada parimaks loomsete kõrvalsaaduste pakkujaks, kasutades tõhusalt nii oma tarneahelavõrku kui ka turustades tootevalikut, et täita klientide ärieesmärke ja vajadusi turgudel ning jõuda uute turgudeni.

Ettevõtte üldeesmärgid: (cid:127) olla parim loomsete kõrvalsaaduste pakkuja Euroopas; (cid:127) pakkuda loomsete valkude klientidele kohandatud lahendusi; (cid:127) omada absoluutset kontrolli soetatud materjali kvaliteedi ja kliendile üleandmise üle.

Selle saavutamiseks keskendume oma äritegevuses järgmisele: (cid:127) paindlikkus – kohandatud loomsed valgud ja lahendused; (cid:127) pühendumus – iga tehing on ettevõtte jaoks kohustus; (cid:127) täpsus – viimistletud lahendused igale turule; (cid:127) usaldusväärsus – täidame tellimused turutingimustest olenemata; (cid:127) mitmekesisus – tänu suurele tootevalikule täidame kliendi kõik vajadused.

Ettevõte asutati 2012. aastal ja on nüüdseks kasvanud Euroopa üheks suurimaks ettevõtteks, mis eespool nimetatud toodetega tegeleb. Tänu ettevõtte juhtkonna pikaajalisele kogemusele, turutundmisele ning otsesele osalemisele nii ostu- kui ka müügitegevuses on meil paljude konkurentide ees eelis. Lisaks on F-TKO võtnud kasutusele kohandatud haldussüsteemi, mis annab üksikasjaliku ülevaate kõikidest tehingutest ja aitab äri optimeerida.

Ettevõtte põhitegevuseks on loomsete valkude ja väetiste ost ja kauplemine, kuid äritegevuse edasiseks mitmekesistamiseks alustati ka müügitegevusega EL-is. Teise ettevõtte tegevusalaks on laiaulatusliku dokumentatsiooni koostamine ja kontroll ning selles valdkonnas nõustamisteenuste pakkumine. Ettevõte ostab oma tooteid tuntud tarnijatelt kogu Euroopas.

Uutele turgudele laienemist takistavad Eesti pangateenuste piirangud, mistõttu jätkakse oma toodete müümist peamiselt Itaalia ettevõttele

F-TKO Italia. Kuigi Covid-19 tagajärjed on endiselt suureks teguriks, sest näiteks transpordikulud pole taastunud COVID-i eelsele tasemele, on avastatud uusi turge, mis toovad ettevõttele tõenäoliselt kasvu.

Ettevõtte osakapital oli 2022. aastal 240 000 eurot.

2023. aasta eesmärk on äri edasi arendada, aga keskenduda ka praeguse äritegevuse võimalikult soliidsele hoidmisele. F-TKO on õppinud, et mitmekesistamine on oluline ja keskendub oma müügitegevuse kui sellise laiendamisele EL-is.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuserühmad: (cid:127) kauplemine töödeldud loomse valguga; (cid:127) kauplemine verejahuga; (cid:127) kauplemine väetistega; (cid:127) inspektsiooni dokumenteerimine ja nõustamisteenuse osutamine.

Äritegevuse hooajalisus või tsüklilised kõikumised majandustegevuses:

Töödeldud loomsete valkude ja väetise nõudlus on aastaringne, kuid esineb ka turukõikumisi. Need mõjutasid ka turuhindu, mistõttu on vaja nõuetekohast aktsia- ja müügistrateegiat. Meie uue kohandatud haldussüsteemiga hoiame silma peal kõigil kuludel, müügil, marginaalidel jne.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.