GENERAL SPECIFICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

GENERAL SPECIFICS OÜ hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ARUANDEAASTA JOOKSUL ASET LEIDNUD OLULISEMAD SÜNDMUSED 2022. aasta tulemused 2022. majandusaastal jätkas General Specifics OÜ Eesti klientide strateegilist nõustamist ning tootis turundustekste, peamiselt inglise keeles.

General Specifics OÜ müügitulu oli lõppenud majandusaastal 10 097 eurot ja finantsinvesteeringute kahjum 130 197 eurot. Aruandeaasta ärikahjum oli 221 421 eurot.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Teenuste osutamine klientidele oli majandusaastal piiratud peamiselt juhatuse liikme tervislike põhjuste tõttu. Osutatud teenuste seas domineerisid konsultatsioonid ja sisuloome ingliskeelsetele turgudele mõeldud kodulehtede ning esitluste tarbeks. Ettevõtesisesed tegevused sisaldasid ka finantsinvesteeringute haldamist.

Toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud

General Specifics OÜ konsultatsiooniäri toimib märkimisväärsete investeeringuteta. 2021. aastal tulu toonud investeerimine riskantsetesse kasvuettevõtetesse pöördus 2022. aastl negatiivseks ning neist väljumine tõi kaasa mahuka kahjumi.

Arendus- ja uurimistegevus

Märkimisväärset arendus- ja uurimistegevust 2022. aastal ei olnud.

Järgmise aasta tegevusplaanid ja eeldatavad arengusuunad

Uuel aruandeaastal on kavas taastada põhitegevuste osutamine suuremas mahus, elavdades 2022. aastal alateenindatud klientuuri ning täiendamaks kliendiportfelli uute ettevõtetega. Müügitulu ennustuskindluse parandamiseks soovime hankida nii lühiajalisi ja ühekordseid, kui vähemalt mitmekuulisi ja pikaajalisemaid projekte. See tähendab naasmist varasemate brändi- ja sisuloome ning teenusedisainiga seotud tegevuste juurde.

Juhataja deklareerib oma vastutust General Specifics OÜ raamatupidamise aastaaruande koostamise eest 31. detsembril 2022 lõppenud majandusaasta kohta.

Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitud Eesti hea raamatupidamistava nõudeid ning see kajastab õigesti ja õiglaselt General

Specifics OÜ finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

Raamatupidamise aastaaruande koostamine vastavalt Eesti hea raamatupidamistava nõuetele eeldab juhatajalt hinnangute andmist, mis mõjutavad General Specifics OÜ varasid ja kohustusi aruandekuupäeva seisuga ning tulusid ja kulusid aruandeperioodil. Need hinnangud põhinevad aktuaalsel informatsioonil ettevõtte seisundist ning kavatsustest ja riskidest raamatupidamise aastaaruande koostamispäeva seisuga.

Juhataja hinnangul on General Specifics OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.