HKT LOGISTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1088 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

HKT LOGISTIC OÜ hetkeolukord

Juba 1088 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

HKT Logistic OÜ alustas oma tegevust aprillis 2012.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a moodustas HKT Logistic OÜ müügitulu kokku 132,4 tuhat eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuse osutamine. HKT Logistic OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. HKT Logistic OÜ 2022.a. kasumiks kujunes 0,6 tuhat eurot.Konkurentsivõime turul on erinevate seaduste koosmõjul saanud kannatada.Tänu odavamale kütusele ja soodsale maksupoliitikale suudavad konkurendid naaberriikidest pakkuda teenust odavamalt.Seetõttu puudub ka võimalus saada klientidelt kõrgemat hinda teenuse eest.Peamiseks äritegevuse takistuseks on veohindade madal tase ning mootorikütuse hinnatõus.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei soetatud põhivara

Personal

HKT Logistic OÜ töötas aruandeperioodi lõpus 3 töötajat, 2022 aastal moodustas ettevõtte tööjõukulud 33,7 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

HKT Logistic OÜ eesmärgiks on jätkata tegevust transpordi valdkonnas,suurendada klientuuri ning olla usaldusväärseks kvaliteetset autoveoteenust pakkuvaks ettevõtteks.Eesmärgiks on suurendada põhitegevusest tulenevat kasumit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.