TULEKUMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komm

TULEKUMA OÜ hetkeolukord

Juba 10 092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 34 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta majandusaasta on olnud meie ettevõttele edukas ja me võime selle üle uhked olla. Meie müügikäive kasvas võrreldes eelmise aastaga märkimisväärse 20%, mis näitab, et meie tooted ja teenused on jätkuvalt nõutud ning meie klientide hulgas populaarsed. Lisaks olid meie tehingud kasumlikud, mis tähendab, et meie ärimudel töötab tõhusalt ja me suudame oma ressursse tõhusalt kasutada.

Käibevarad kasvasid 37,5%, mis näitab, et meie ettevõtte finantsseisund on tugev ja meil on piisavalt vahendeid, et rahuldada oma lühiajalisi kohustusi. Firma teenis kasumit rohkem kui eelneval aastal, mis on märk meie ettevõtte jätkuvast kasvust ja edust. Suuremaid investeeringuid ei tehtud, mis tähendab, et me suutsime oma kasumit kasutada ettevõtte kasvu toetamiseks, mitte suurte kapitalikulutuste tegemiseks.

Meil on hea meel teatada, et saime tõsta palkasid, mis näitab, et me väärtustame oma töötajaid ja tahame neid hoida. Meil töötab endiselt 13 inimest, mis tähendab, et meie meeskond on stabiilne ja meil on hea meeskonnatöö kultuur. Oleme koos toimetanud juba 28 aastat, mis on märk meie ettevõtte pikaajalisest stabiilsusest ja edust.

Meie kogukapitali puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu) on 3,4%, varade käibesiduvus (müügitulu/ koguvara) 3,3 ning kogu rentaablus ROA 11,1. Need näitajad näitavad, et meie ettevõte on tõhus ja kasumlik ning me suudame oma ressursse tõhusalt kasutada.2022. aasta suurematest töödest märgiksime ära Lillepaviljoni Tallinnas, Tallinna Jaani kiriku välisvalgustuse, Merivälja ja Kotka lasteaia, hotell Ugandi, Kuressaare sanatooriumi, veekeskuse, Tallinna Ülikooli aula, Rocca al mare kaubanduskeskuse, Paide Kaubanduskeskuse, Laagri kooli, MuBA , Viimsi Spa, Viru Keskuse osad, Kerese keskuse, Põltsamaa lossi väisvalgustuse, Ajaloomuuseumi jne. Need projektid näitavad meie ettevõtte mitmekülgsust ja võimet pakkuda kvaliteetseid teenuseid erinevates valdkondades.

Täname eraisikuid, kes meid on usaldanud, koostöö eest, tulemuseks ilusad valgustatud kodud. Meie eesmärk on alati pakkuda parimat teenust ja me oleme tänulikud kõigile, kes on meid usaldanud.

Endiselt esindame maailma tugevamaid valgusti brände nagu Flos, Foscarini, Marset, Masiero, Tom Dixon, Fabbian, Axo, Studio Italia jt maaletooja. Neile kõrvale pakume tugevaid tehniliste valgustite tootjaid SLV, RZB, Intra, Ledsc4, Otylight, LineaLight, Icone, Luciferos, Willymeyer, Lug, Exenia jt. Kvaliteetsed on meie uuemad brändid nagu Karman, Delightfull, Nova Luce jt.2023. aastal oleme taas investeerimas Tallinna uude esindusbüroosse. See on märk meie ettevõtte jätkuvast kasvust ja ambitsioonidest ning me ootame põnevusega uusi võimalusi, mida see meile pakub.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Karman – bränd, mis ei väsi üllatamast! — Hektor Light

Karman on bränd, mis ei karda eksperimenteerida, loob “kastist-väljas-mõtlemisviisiga” tooteid ja suudab leida uusi lähenemisnurki valgustite disainile.
ssb.ee
Karman on bränd, mis ei karda eksperimenteerida, loob “kastist-väljas-mõtlemisviisiga” tooteid ja suudab leida uusi lähenemisnurki valgustite disainile.

Avasime välisvalgustite ja tehniliste valgustite büroo Tallinnas — Hektor Light

Hektor Light Project esindus avati Tallinnas aadressil Peterburi tee 2 F. Hektor Lightil on juba varasemast esindussalongid, kus eksponeeritakse disainifirmade
ssb.ee

Arhitekt Meelis Press kujundas \"võilillelise\" hotelli — Hektor Light

Äsja taasvalmis Tallink City Hotell. Sisekujunduse autor Meelis Pressi Arhitektuuribüroo. Valgustus Hektor Lightist Meelis Press kirjeldab äsja renoveeritud hot
ssb.ee

Uued valgustid terrassile ja aeda — Hektor Light

Led välisvalgustid on tänapäeva reaalsus    Eelkõige aitab aiavalgustamine luua turvatunnet, näitab pimedas kätte liikumise trajektoorid ja olulised kohad nagu
ssb.ee
Led välisvalgustid on tänapäeva reaalsus  Eelkõige aitab aiavalgustamine luua turvatunnet, näitab pimedas kätte liikumise trajektoorid ja olulised kohad nagu majja sisenemine, värav, uksekell jne. Aiavalgustus võib olla väga mitmekesine, kuid samas peaks see olema nii tagasihoidlik, et ei häiriks teisi elanikke öösel. Aias tekkinud liikumise suundi saab tähistada erinevate aiavalgustitega, näiteks markeerimisvalgustitega tee-ja sõiduradadel. Nendeks võivad olla nii süvistatavad välisvalgustid kui post välisvalgustid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.