ADVOKAADIBÜROO A. RATNIKOV & PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

ADVOKAADIBÜROO A. RATNIKOV & PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo A. Ratnikov & Partners OÜ

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo A. Ratnikov & Partners on 2012 asutatud ja tegevust alustanud kiiresti arenev advokaadibüroo. Ettevõtte ainsaks tegevusalaks on õigusteenuste osutamine juriidilistele ning erasikutele Eesti Vabariigis, sh mitteresidentidele ja muukeelsetele klientidele. Advokaadibüroo tegevusvaldkonnaks ja eesmärgiks on professionaalse ja kvaliteetse õigusteenuse (advokaaditeenuse) osutamine nii juriidilistele kui ka füüsilistele isikutele Eestis ja välismaal.

Advokaadibüroo osutab oma klientidele asjatundlikku juriidilist nõustamisteenust nii tsiviil-, haldus,- kui kriminaalõiguses, olles spetsialiseerunud peamiselt tsiviil- ja haldusõiguse valdkonda kuuluvate probleemide lahendamisele.

Meie eesmärgiks on usaldusväärse kliendisuhte tagamine rahvusvaheliselt tunnustatud tasemel, mis tähendab kliendi õiguslikule probleemile parima võimaliku lahenduse väljatöötamist ja ellu rakendamist. Meie poolt pakutav õigusteenus hõlmab nii õiguslikke konsultatsioone, juriidiliste dokumentide koostamist kui ka klientide esindamist teiste isikute ees ning kohtu-, vahekohtu- ja vaidemenetlustes, samuti pankrotimenetluses.

Pakume oma klientidele kõrgekvaliteedilist õigusteenust läbi paindliku ja personaalse kliendisuhte. Teenindame oma kliente eesti, vene ja inglise keeles.

Advokaadibüroo A. Ratnikov & Partners on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja (ECCI) kogenud liige.

Täiendavat infot advokaadibüroo tegevusest ja õigusteenuse põhivaldkondadest leiab büroo kodulehelt http://ratnikovab.com/

Personal 2022. aastal töötas ühingus keskmiselt 4 inimest. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksuga olid kokku 64 095eur. Advokaadibüroo A. Ratnikov &

Partners OÜ tegevjuht juhatuse liikmena 2022.a. eraldi tasu ei saanud.

Kokkuvõtted

Aruandeaastal kasvas vajadus eestisisese professionaalse õigusabi järele. Advokaadibüroo poolt osutatud õigusteenused on saanud paljude klientide poolt kõrgelt tunnustatud, mis kinnitab meeskonna kõrget kompetentsust ja valitud tee. Klientide hulk on jätkuvalt kasvamas.

Majandusaasta 2022 kinnitas analoogselt varasemate aastatega advokaadibüroo stabiilset ja usaldusväärset toimimist kiiresti muutuval õigusteenuse turul.

2022.aastal oli müügitulu 268 403 eur ning kasum 20 703 eurot 2022. aastal tehti jooksvaid investeeringuid, mis ei olnud mahult olulised. Ka edaspidi on kavas investeeringuid teha jooksvalt, vastavalt vajadusele.

Osaühingu tegevuse mahus on suurenenud rahvusvaheline osa, eelkõige eesti kodanike õiguste kaitsmine välismaal. Kvaliteetse õigusteenuse osutamiseks välisklientidele omab advokaadibüroo tihedaid kontakte välismaiste advokaadibüroodega, sealhulgas Lõuna Europa, Soomes,

Inglismaal, Lätis, Leedus, Itaalias.

Eesmärgid järgnevaks majandusaastaks

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks on uute spetsialistide kaasamine töömahu suurenedes ja teenuste kõrge kvaliteedi tagamine. Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte peale advokaadibüroo tegevuse laiendamise ning rahvusvahelise koostöö tõhustamise koostöös välispartneritega 2022. aastal kavas ei ole. Arendustegevuse initsiatiivina on plaanis liituda Euroopa Majandushuviühendusega "European Law

Firm", osaleda Vastutustundliku Ettevõtluse projektiga (http://www.csr.ee/vastutustundlik-ettevotlus) ning saada ametlikku tunnustust rahvusvahelisel areenil.

A. Ratnikov & Partners OÜ law firm

Activity report 2022

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.