JMV MOTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 17 901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

JMV MOTORS OÜ hetkeolukord

Juba 17 901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

JMV Motors OÜ on 2012. aastal asutatud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on sõiduautode müük täisteenus- ja kasutusrent. Ettevõtte klientideks on peamiselt Eesti, Soome, Tšehhi ettevõtted ja eraisikud.

JMV Motors OÜ emaettevõtteks on Artery OÜ, kes omab 100% osalust.

2022. aastal tehti suuri investeeringuid rendisõidukite pargi suurendamiseks ning avati uus salong, mille sisustamiseks tehti märkimisväärne investeering. 2023 aastal planeeritakse jätkata investeerimist autoparki.

2022. aastal ulatus ettevõtte käive 10 486 tuhande euroni (2021. aastal 5481 tuhat eurot). Aruande aastal suurendas ettevõte koostööpartnerite ringi ja kliendibaasi. Käibest 3348 tuhat moodustas sõidukite rent ja 7138 tuhat eurot sõidukite müük.

Töötajate keskmine arv majandusaastal oli 8. JMV Motors OÜ juhatus koosneb kolmest liikmest.

2023. aastal on JMV Motorsi eesmärgiks suurendada käivet, arendada uusi tegevussuundi ning palgata juurde tööjõudu.

Eesmärkide saavutamise võib keerulisemaks teha inflatsiooni kõrge tase. Samas Euribori tõus võib soodustada pigem inimest valima kindla kuumaksega täisteenusrenti ning seeläbi suureneb müügitulu. Samas peab ettevõte ise jälgima oma rendilepingute intressimääarasid ning sisseostetavate sõidukite puhul arvestama valuutariskiga ning näiteks Rootsiga tehtavate tehingute puhul jälgima, milline on parasjagu SEKi kurss Euroga seoses ning tegema tehinguid võimalikult soodsalt.

Pikaajalisemad rendilepingud klientidega tavad väiksema hooajalisuse ning suurendavad ühtlasemat müügitulu. Autode müügi puhul aga võib teatud hooajalisuse faktorit välja tuua. Õnneks erinevate ärisuundadega tegelemine aitab tagada ühtlase rahavoo.

Keskkonna- ja sotsiaalsete mõjude osas võib välja tuua, et üha enam on võimalik oma klientidele hakata pakkuma elektrisõidukeid, mis on ka klientide poolt hästi vastu võetud.

Ettevõtte finantssuhtarvud on võrreldes 2021 aastaga 2022. aastal oluliselt paranenud. Ning võib öelda, et ettevõte on jätkusuutlik.

Suhtarvud 2022 2021

Puhaskasumimarginaal: puhaskasum/müügitulu 37,54% 6,54%

ROA (puhaskasum/varad kokku%) 17,42% 4,80%

ROE (puhaskasum/omakapital kokku%) 76,46% 31,81%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.