ALIOR-KAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

ALIOR-KAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Alior-Kapital OÜ on finantseerimisasutus, milline tegutseb alates 2012. aastast. Oleme registreeritud majandustegevuse registris ja omame finantsteenuste osutamiseks vajalikku Politsei- ja Piirivalveameti tegevusluba. 2022.a. tegevuskäive oli 39765 eurot ja kahjum 28856 eurot, mis kaetakse eelnevate perioodide kasumi arvelt.

Meie põhitegevuseks on finantsnõustamine ning garantiikirjade ja rahaliste tagatiste väljastamine müügi- ja töövõtulepingute täitmise tagamiseks. Tegevusaja jooksul oleme välja andnud kümneid garantiisid, mis on rahuldanud ka kõige nõudlikumaid kliente. Meie vastu ei ole esitatud ühtegi hüvitusnõuet. 2022. aastal väljastasime teostusgarantiisid 16 ehitustööde peatöövõtu lepingu täitmise tagamiseks, enamik neist olid riigihangete raames sõlmitud lepingud. Tänaseks on neljateistkümne lepingu osas tööd juba lõpetatud ja oleme jätkutegevusena väljastanud garantiikirja peatöövõtja poolt garantiiaegsete kohustuste täitmise tagamiseks.

Finantsteenuste osutajana tegutseme vastutustundlikult ja hindame pidevalt majanduskeskkonna riske, õpime tundma oma kliente ja nende äritegevust. Tagatisi väljastame ainult põhjaliku kontrolli läbinud äriühingutele. Meie kliendid hindavad paindlikkust ja kiiret teenindust. Samas tagame kõik oma kohustused isiklike käenduste või meie kasuks seatud hüpoteekidega, vajadusel ka rahasummade deponeerimisega meie kontole.

2018-2019 aastatel oleme ise aktiivselt hakanud osalema kinnisvaraarenduses, koostöös partneritega on käsil üks objekt, mille loodame kasumlikult lõpetada 2025. aastal. Majandustegevuse laiendamine on võimaldanud luua täiendava likviidsuspuhvri ca neljasaja tuhande euro väärtuses, mis veelgi tõstab meie poolt antavate tagatiste usaldusväärsust ja mainet finantsnõustajana.

2023. aastal jätkame põhitegevusena finantsteenuste osutamist peamiselt ehitus- ja kinnisvara valdkonnas, soovime laiendada ka nõustamisteenuste mahtu.

Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.