LCC PRODUKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsid parimaid ventilatsioonilahendusi, siis oled jõudnud õigesse kohta! LCC Produkt OÜ pakub laias valikus kvaliteetseid ja innovaatilisi õhujaotajaid, mis

Õhujaotajad - LCC Produkt

Kui otsid parimaid ventilatsioonilahendusi, siis oled jõudnud õigesse kohta! LCC Produkt OÜ pakub laias valikus kvaliteetseid ja innovaatilisi õhujaotajaid, mis tagavad ruumides parima õhu kvaliteedi ja mugavuse.

Piluõhujaotaja LOOK

LOOK on meie uusim ja innovaatilisim õhujaotaja, mis ühendab endas tipptasemel tehnilised omadused ja minimalistliku disaini. See peidetud lineaarne õhujaotaja sobib suurepäraselt nii funktsionaalsuse kui ka esteetika poolest.

Piluõhujaotaja LOF&LAIF

LOF&LAIF on fikseeritud labadega piluõhujaotaja, millel on minimaalne raam. Selle pilu kuju võib olla ühesuunaline või hajutada õhujoa 90-kraadisele alale, tagades seeläbi ruumis ühtlase õhuvoolu.

Magnetplafooniga õhujaotaja Auraflex

Auraflexi õhujaotajad on mitmekesise kujuga, kuid kõige populaarsem variant on ümar ja minimalistlik. Magnetplafooniga disain muudab selle paigaldamise lihtsaks ja mugavaks.

Piluõhujaotaja LNG

LNG tüüpi lineaarsed õhujaotajad ühendavad endas esteetilise välimuse ja tehnilise kvaliteedi, muutes need ideaalseks valikuks nõudlikumatesse ruumidesse.

Õhurestid LMT-SW ja LMT-MISS

Alumiiniumist lineaarsed restid sobivad nii sissepuhke- kui väljatõmbeõhuks ning nende madal profiil tagab ruumis puhta ja kaasaegse välimuse.

Õhujaotaja KIS

KIS on Jet tüüpi õhujaotaja, mis katab suuri ruume üheainsa ja stiilse õhujaotajaga. See sobib suurepäraselt kaasaegsete sisekujunduste jaoks, vähendades samal ajal tehnosüsteemide visuaalset mõju.

Põrandarest LMT-S

Põrandarestid on mõeldud paigaldamiseks nii sisse- kui väljatõmbeõhuks ning tagavad ruumides optimaalse ventilatsiooni ja mugavuse.

Laeõhujaotajad OTO, AXO, PLAY, DCG, KAM, DIMO, NEX ja RXO

Erinevad laeõhujaotajad pakuvad mitmesuguseid võimalusi ruumide kliima- ja ventilatsioonilahendusteks, tagades samal ajal optimaalse õhujaotuse ja mugavuse.

Kui otsid parimat ventilatsioonilahendust oma projektile, siis võta meiega ühendust ja leiame koos sulle ideaalse lahenduse. LCC Produkt OÜ - Teie usaldusväärne partner ventilatsioonilahenduste maailmas!

Võtke meiega ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LCC PRODUKT OÜ tegevusaruanne 2023

LCC Product OÜ on asutatud 2012 aastal ja ettevõtte põhitegevuseks on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete hulgimüük.  Ettevõtte osakapital on 2500 eurot.
ssb.ee
LCC Product OÜ on asutatud 2012 aastal ja ettevõtte põhitegevuseks on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete hulgimüük. Ettevõtte osakapital on 2500 eurot. 2023 majandusaastal oli ettevõtte käive 2,06 miljonit. 2023 aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal ja arendada ettevõtet. Suuremaid investeeringuid plaanis ei ole. 2023 aastal oli ettevõtte palgal kaks töötajat, kellel arvestati töötasusi summas 60 279 eurot, milles sisaldusid sotsiaalmaksud. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Jahutustalad - LCC Produkt

Jahutatustalad, tuntud ka kui jahutuspalk, on ventilatsioonisüsteemide oluline komponent, mis pakub optimaalseid tingimusi avalikes hoonetes, säilitades samal a
ssb.ee
Jahutatustalad, tuntud ka kui jahutuspalk, on ventilatsioonisüsteemide oluline komponent, mis pakub optimaalseid tingimusi avalikes hoonetes, säilitades samal ajal madala mürataseme ja minimaalse energiatarbimise. LCC Produkt OÜ pakub mitmesuguseid jahutustalasid erinevate tüüpide ruumidele, tagades mugavad ja efektiivsed kliimatingimused. WAAB 4-way WAAB 4-way on aktiivne 4-suunaline jahutustala, mis kasutab õhu ja vee konditsioneerimissüsteemi kombinatsiooni, et tagada suure soojuskoormusega ruumides optimaalsed tingimused. Seda saab paigaldada erinevate suurustega moodulripplagedesse

Reguleerseadmed - LCC Produkt

Siseruumide mugavuse ja õhukvaliteedi tagamine on oluline osa iga hoone kliimaseadmetest. LCC Produkt OÜ pakub laia valikut ventilatsiooniklappe, mis vastavad k
ssb.ee
Siseruumide mugavuse ja õhukvaliteedi tagamine on oluline osa iga hoone kliimaseadmetest. LCC Produkt OÜ pakub laia valikut ventilatsiooniklappe, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja tagavad optimaalse õhujaotuse erinevates süsteemides. Ümar CAV klapp SKC-C SKC-C seeria CAV klappidel on konstantne õhuvooluhulk, mis muudab need ideaalseks valikuks konstantse õhuvooluga ventilatsioonisüsteemide jaoks. Klappide mehaaniline automaatika tagab optimaalse õhuhulga erinevatel rõhkudel. Ümar VAV klapp SVA-C SVA-C seeria VAV klappide juhtimine toimub vastavalt ruumi CO2 ja/või

Meist - LCC Produkt

Oleme Eesti ettevõte, kes on spetsialiseerunud energiasäästlikele ja kaasaegsetele ventilatsioonilahendustele. Meie nimi, LCC (Life Cycle Costing), peegeldab me
ssb.ee
Oleme Eesti ettevõte, kes on spetsialiseerunud energiasäästlikele ja kaasaegsetele ventilatsioonilahendustele. Meie nimi, LCC (Life Cycle Costing), peegeldab meie keskendumist ventilatsiooniseadmete energiakulude arvutamisele ja tasuvusanalüüsidele, mis aitavad meie klientidel teha oma investeeringutega seotud parimaid valikuid. Meie missioon on olla usaldusväärne partner Eesti arhitektidele, projekteerijatele, ehitajatele ja arendajatele. Me pühendume sellele, et pakkuda teile kõrgekvaliteedilisi ja uuenduslikke ventilatsioonitooteid ning aidata teil leida parimad kõrgtehnoloogilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.