I.L.S. PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

I.L.S. PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

I.L.S. Project OÜ on asutatud 2013. aasta alguses. 2014. aasta lõpus alustati majandustegevusega. Alates 2015. aastast on ettevõtte juhatuse liikmel Palkehitaja 5. taseme kutsetunnistus ning see võimaldas ettevõttel alustada tegevust puitehituse ja palkhoonete taastamise valdkondades.

2022. aastal tegeles I.L.S. Project OÜ peamiselt projektijuhtimise ning sõitjateveo teenuse pakkumisega Võrtsjärvel. Aasta esimeses pooles tegeleti ühe pikemaajalise projekti juhtimisega. Suvisel perioodil osutati teenust MTÜ Järvelaevale, kellele kuulub Võrtsjärve traditsiooniline kalepurjekas. Pakuti gruppidele purjeka sõitude läbiviimiseks meeskonna teenust. Mõlemal I.L.S. Project OÜ juhatuse liikmel on vastava kategooria juhiluba olemas ning seetõttu võimekus ka nimetatud teenuse pakkumiseks.

2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 6 335 eurot ja puhaskasum 1 929 eurot. Palgakulud olid 457 eurot, aasta lõpu seisuga töötas ettevõttes üks töötaja osalise koormusega.

2023. aasta plaanides on purjeka sõitudeks meeskonna teenuse pakkumise jätkamine ning pikemas perspektiivis ka purjeka ära ostmine I.L.S.

Project OÜ-le.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.