KÕLLESTE GARLIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

KÕLLESTE GARLIC OÜ hetkeolukord

Juba 1417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kõlleste Garlic OÜ tegeleb taliküüslaugu ja sibula kasvatamisega ning küüslaugu töötlemise ja teenuse osutamisega Eesti küüslaugukasvatajatele.

Läbi aastate on olnud eesmärgiks jätkuv koostöö partneritega, läbi mille kindlustada turul kindlam positsioon ja turuosa. Läbi lisandväärtuse andmise küüslaugule on saavutatud eesmärk kaubanduses, kus tootesortiment on esindatud Kaubamaja AS (Tallinna ja Tartu Kaubamaja toidumaailm) ettevõttes kui ka Coop Eesti Keskühistus, Prisma Peremarketid üle Eesti.

2021 aasta suund oli suurendada veelgi küüslaugu ja sibula kasvupinda, läbi mille on prognoositud müük 2022 aasta jaekaubanduses kasvutrendis. Sellega seoses tekib vajadus uuele laopinnale. Eesmärk on ehitada uus PVC hall sibula kuivatamiseks ja hoiustamiseks.

Töömahu kasvades võetakse tööle vähemalt üks tööline, kes hakkab tegelema sibula ja küüslaugu puhastamise ja pakendamisega, et kaup kvaliteetselt kliendini jõuaks.

Aastal 2022 sai rajatud päikesepark tootmishoone katusele, PVC hall sibula kuivatamiseks ja hoiustamiseks, võeti tööle uus tööline.

2023 aastal on eesmärgiks suurendada sibulakasvupinda, investeerida uude tootmisliini, säilitda koostööpartneritega head suhted, vajadusel võetakse lisaks kahele töölisele veel üks tööline, kes hakkab rohkem majandama masinatega põllul ja hoonetes ning logistikaga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Külastus küüslaugu ja sibula telgitagustesse!

The post Külastus küüslaugu ja sibula telgitagustesse! appeared first on Kõlleste Garlic.
garlic.ee

Sibula kasvupind kolme kordistus

2023 aastal sai külvatud endale uskumatult suur kogus tippsibulat kokku 3.5ha. Kokku on nelja sorti sibulaid- Stuttgarter Riesen, mis kasvatab ühe alla on lapik
garlic.ee

Uus toode!

Naised tegid proovi ja katsetus õnnestus. Pakendisse sai punastest sibulast sibulapulber. Hea lihtne kasutada. Sobib nii soojade kui külmade roogade maitsestami
garlic.ee

Avatud talude päev 2022

Avame ka sel aastal oma talu kahel päeval 23 ja 24 juuli kell 10.00-17.00.
Meil on hea meel võõrustada taas huvilisi, kes soovivad näha kuidas ja mida teeme. Pe
garlic.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.