THORS FILMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 810 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

THORS FILMS OÜ hetkeolukord

Juba 810 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Thors Films OÜ on teleproduktsioonifirma mille põhitegevusalaks on telesaadete tootmine.

2019. aastal hakkasime ettevalmistama projekti uuel tegevusalal so. suurte vaatemänguliste teatrietenduste lavale toomine. 2021 aasta juulis-augustis mängisime Kiidjärvel Põlvamaal etendust "Vana klaver ehk suusabaasis on tantsupidu". 2022 aasta juulis-augustis korraldasime ja etendasime muusikalist lavastust ADA. Rääkimata lugu.

Meie ühe põhitegevusala, ehk telesaadete toomise suuremad tellijad on kolm eesti suurimat telekanalit- Eesti Rahvusringhääling (ETV ja ETV+), Kanal 2 (Duo

Media Networks) ja TV 3 (All Media Eesti AS).

2022. aastal tootsime järgmisi saateid:

Eesti Rahvusringhäälingus:

Seriaali "EnsV" 11. hooaja võtted algasid septembris (maht 105 120 eurot) - 12 episoodi. Tootmine vastavalt ERRiga sõlmitud lepingule, mis hõlmab stsenaariumite kirjutamist, võttepaikade valimist, lokatsioonide ehitamist, rekvisiitide hankimisi, valmistamisi. Töö videoarhiivimaterjalidega. Seriaali võtteid, kooskõlastused tellijaga. Seriaali järeltöötlus, helindamine, muusika valimine, värvikorrektsioon, koopiad erinevatele platvormidele.

Juunis-juulis tootsime traditsioonilist suvist saatesarja "Eesti mäng" (maht 28 750 eurot) 23 saadet. Saatejuht Gaute Kivistik ("Eestimängu" formaadiõigused kuuluvad Thors Films OÜ-le).

Sarja eripäraks on saadetele osalejate ja auhindade leidmine, tegevusküsimuste ja küsimuste koostamine, saatejuhtide kostüümide laenutus, valguslahendused, stuudiokujunduse tehnilised lahendused, küsimuste graafika jms. Aasta 2022 oli juba üheteistkümnes hooaeg.

2022. sügishooajal tootsime ETV-le meelelahutuslikku saadet “Luiskajad”, kokku 6 saadet. Saatejuht oli Anu Välba. Osalesid Sepo Seeman, Peeter Oja , Jan

Uuspõld.

ETV+ jaoks tootsime muusikasaadet" Narod pojot” 8 saadet, saatejuhid Vitali Vesterinen ja Alina Zahharova ning televiktoriini "VMESTE/KOOS " 12 saadet, saatejuht Maksim Milovanov.

Thors Filmsi spetsiifika on projektipõhisus. Tellime kõiki teenuseid alltöövõtuna (näitlejateenus, lavastusteenus, stsenaristiteenus, valgustusteenus, võttetehnika rent, järeltöötluse tehnika rent, ruumide rent, kostüümiteenus, grimmiteenus, kunstnikuteenus jne). Suuremate projektide puhul on meeskond ca 50-60 liikmeline.

Arvete tasumise tähtajad on lepingutega kinnitatud, üldjuhul tehakse projekti algfaasis 10-50% ettemaks, seejärel vastavalt toodete (saadete) üleandmisele 5-7 päeva jooksul .

Meie koostöö on eriti stabiilne ja pikaajaline ERRiga. Erakanlite stabiilsust mõjutavad sealsete juhtkondade tihedad vahetused, mis küll suures plaanis ei mõjuta meie koostööd.

Teatriprojektides ei ole me sõltuvad kellestki, turunduse osas teeme koostööd Ekspress Grupi, TV 3 ja ka Postimees Grupiga. Kuna teatriprojekt kasumlikkus on oluliselt suurem (30% käibest), kui telesaadete tootmisel, siis plaanime igal aastal ühe etendusega välja tulla.

Thors Films OÜ on väikefirma, kes rikastab Eesti väikest telemaastikku ja teatripilti omatoodanguga. Oleme tegutsenud alates 2013. aasta märtsikuust ning produtseerinud nii suuremaid kui väiksemaid teleprojekte, ning alates 2020 aastast ka suurejoonelisi tehnilselt nõudlikke teatriprojekte.

Firma käive aastal 2022 oli 809 557 eurot ja majandustegevuse tulemusena kujunes kasum 31 870 eurot. Firmas on 2 juhatuse liiget, ja mõlemad on ka töölepinguga töötajad.

Aastal 2023 jätkas firma oma tegevust nii telesaadete tootmisega kui ka vaatemänguliste teatrietenduste lavale toomisega..Eesti Rahvusringhäälinguga koostöös toodeti järgnevalt seriaali "ENSV" 7 osa,mis on võitnud vaatajate suure populaarsuse.Käesoleval majandusaastal toodeti veel järgnevad telesaated:ERR-is "Eesti mäng 2023"ning ETV+-le "Suur aastalõpuviktoriin".Jätkus koostöö ka varasemate partneritega. Aastal 2022 kujunes väga menukaks uus vabaõhuetendus Kiidjärvel "ADA,Rääkimata lugu" ja seega toimusid ettevalmistused muusikalise lavastuse"ADA,Rääkimata lugu"uueks hooajaks,mis jõudis vaatajate ette vabaõhuetendusena 2023 aasta suvel.

Jätkus koostöö ka varasemate partneritega ning käisid ettevalmistused ka seriaali"EDASI"tootmiseks,mille tellijaks on DUO MEDIA NETWORKS ja plaanis on toota 12 osa.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.