TRIGON HARTWALL UKRAINIAN PROPERTIES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommen

TRIGON HARTWALL UKRAINIAN PROPERTIES AS hetkeolukord

Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Trigon Hartwall Ukrainian Properties AS (edaspidi Ettevõte) asutati 2013.a. aprillis ning Ettevõte on tekkinud Trigon Ukrainian Property

Kinnisvarafond I restruktureerimise ja likvideerimise käigus. Ettevõte tegeleb kinnisvarainvesteeringutega Ukrainas ning omab 100% osalust tütarettevõttes New City House LLC (Ukrainas Kharkivi linnas asuva maa omanik).

2022. aasta 24. veebruaris alustas Venemaa Ukraina vastu täiemahulist sõda. Pealetung toimus Kiievi, Kharkivi, Hersoni ja Bahmuti suunast.

Esialgselt prognoositud kiire alistumise asemel näitasid ukrainlased venelastele tugevat vastupanu ning aprilli lõpuks olid venelased Kiievi suunalt tagasi löödud. Septembri lõpus sooritatud vastupealerünnakuga löödi ukrainlased tagasi ka Kharkivi suunalt ning lisaks vallutati novembri lõpuks tagasi Hersoni linn. Pärast neid sündmusi jäi rindejoon põhimõtteliselt seisma ning Lääneriikide relvaabi toel hakkas Ukraina ette valmistama 2023. aastal toimuvaks ukrainlaste vastupealetungi, mis venelased lõplikult Ukrainast välja ajaks.

New City House LLC poolt omatav kinnistu Kharkivi linnas, mis asub rindejoonest vähem kui 100 km kaugusel, on jäänud sõjategevusest puutumata. Ettevõtte tegevus on alates sõja puhkemisest külmutatud ja edasine tegevus sõltub Venemaa-Ukraina sõja tulemusest, mis loodetavasti lõpeb Ukraina täieliku võiduga Venemaa üle. Kindlasti võiks olla New City House LLC-l oma roll Ukraina taasülesehitamises.

Finantssuhtarvud tuh € 2022 2021

Koguvarad 921 920

Koguvarade puhasrentaablus -8,04% 46,59%

Omakapital 1 033 2 094

Omakapitali puhasrentaablus -7,16% 20,48%

Puhaskasum (-kahjum) -74 429

Koguvarade puhasrentaablus (ROA) = puhaskasum / koguvarad

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = puhaskasum / omakapital

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.