AUTOKIIRPANT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2572 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommen

AUTOKIIRPANT OÜ hetkeolukord

Juba 2572 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Autokiirpant OÜ asutati 13.08.2013.a. Välisriigis registreeritud filiaale ei ole.

Autokiirpant OÜ on äriettevõte, mis pakub erinevaid laenu ja liisingu teenused, et aidata lahendada autoomanike rahalisi probleeme ning viia ellu auto ostmisega seotud tulevikuplaane.

Pakume laenuteenuseid sõidukite tagatisel kõigile, kellel on omafinantseering vähemalt 10%. Peab märkima, et ettevõttest saab laenu mitte ainult sõiduauto tagatisel. Tagatiseks võib olla mistahes sõiduk.

2022 aastal olulisi sündmusi majandusaastal ei olnud. Olulisi investeeringuid, uurimis- ja arendustegevuse projekte majandusaastal ei ole tehtud ja lähitulevikus ei ole ka planeeritud.

Tegevuskeskkonna üldine areng võib mõningal määral mõjutada ettevõtte finantstulemusi kuna tõenäoliselt kasvab väljastatud laenude tagasimaksetega raskustesse. Juhatuse hinnangul aga see ettevõtte tegevust ja toimimist nii suurel määral ei mõjuta,et tuleks hakata mingeid lisameetmeid kasutusele võtma ja võib eeldada , et tähtajaks tagasi maksmata laenumaksete hulk võib suureneda lühiajaliselt kuni 10%

Ettevõtte tegevuses ei ole hooajalisust ega tsüklilisust.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud puuduvad.

Riskide maandamise eesmärgiks on ettevõtte laenukahjude minimeerine ja vastavalt sise-eeskirjale põhimõteteks on vastutustundlik laenamine, põhjalik krediidivõimelisuse hindamine, laenude pidev monitoorimine ja sisekontroll.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid otseseid riske ilmnenud ei ole.

Autokiirpant OÜ põhitegevus toimub Eesti Vabariigis, Tallinna linnas. 2022. aastal lõpetas Autokiirpant OU kasumiga 26 624 eurot.

Aruandeaastal moodustas laenudelt saadud intressitulu 133 439 eurot.

Autokiirpant OÜ keskmine töötajate arv oli 4 ning palgakulu koos sotsiaalmaksudega oli 60 417 eurot. Juhatusele makstakse juhatuse liikme tasu 7919 eurot.

Aruandekuupäeva seisuga käibekapital on negatiivne summas 62454 eurot, kuid juhtkonna hinnangul ei sega jooksvad likviidsusprobleemid jätkata äritegevust, kuna saadud laenu tähtaega pikendati 2023. aastal kaheks aastaks.

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on Autokiirpant OÜ põhieesmärgiks turuosa säilitamine praegustel turgudel. Järgmisel majandusaastal plaanib ettevõte jätkata tavapärase majandustegevusega.

Autokiirpant OÜ olulisemad finantssuhtarvud olid:

Perioodi iseloomustavad näitajad Suhtarvude valemid 2022 2021

Müügitulu € 5,351 12,110 (Muugitulu jooksva perioodi - Müügitulu

Müügitulu muutus % eelmise perioodi) / Müügitulu -55.81 -28.49 eelmise perioodi * 100

Ärikasum € -69,747 -40,349

Ärikasumi marginaal % Ärikasum / Müügitulu * 100 -1,303.44 -333.19

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.