SS CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeri

SS CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 1175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SS Capital OÜ põhitegevusaladeks on kinnisvara lühiajaline rentimine ja vahendusteenuse osutamine.

2022. aasta oli kokkuvõttes väga pöördeline aasta, mille jooksul raputasid kinnisvaraturgu nii sõda kui ka energiakriis ning aastaid stabiilsena püsinud nõudluse ja pakkumise struktuur hakkas muutuma. Esimest korda üle kümne aasta langes 2022. aasta alguses müügis olevate kinnisvaraobjektide arv, mis mõjutab ka tugevalt üüriturgu ning lühiajalise majutusteenuse pakkujaid.

2022. majandusaastal jätkus ettevõttes kinnisvaraga seotud vahendustegevuse koordineerimine ning samuti uute müügiväljundite ja tuluallikate otsingud ja nende säilitamine.

Müügivahendust raskendas asjaolu, et suured kinnisvarabürood ja ehitusettevõtted on müügitegevuse kontsentreerinud oma etttevõtte põhiseks ning maaklertegevusel on langustrend võrreldes eelmiste perioodidega. Samuti renoveeriti Tallinnas mitmeid suuri hotelle ning majutsuteenuste hinnad on turu tippaegadest kõvasti langenud. Klient on täna väga teadlik ja valib täna, kas ööbida hotellis või rentida korter.

2022. aastal müügitulu oli planeeritust väiksem ning majandusaasta lõpetasime kahjumiga.

Töötajaid firmas peale juhatuse esimehe ei ole ja juhatuse liikmele tasu 2022. aastal ei makstud.

Koostöölepingutega seoses erakordseid kompensatsioone või muid hüvitisi maksta ei tulnud.

2023. majandusaastal plaanime jätkata sarnaste tegevusaladega ning suurendada müügitulu.

Jätkame lühiajalise majutusteenuse pakkumisega ja kinnisvara ning muude vahendusteenustega, mille järele loodame on ka nõudlus olemas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.