UPANDDOWN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

UPANDDOWN OÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

OÜ Upanddown registreeriti Äriregistris 26.septembril 2013.aastal ja ettevõte on alates sellest ajast tegelenud õigusalase konsultatsiooni pakkumist nii juriidilistele kui ka füüsilistele isikutele ja teiseks tegevusalana mõeldud vanaaegsete nõude ja muude portselanesemete müük nii laatadel kui ka internetipoes.Tooted müügiks on pakitud kaunitesse kinkekarpidesse ja on ka kohe kinkimiseks valmis. Kuna oma esimesel majandusaasta oli oodatust pikem ettevalmistusperiood, siis ettevõtte põhitulu tekkis õigusalase konsultatsiooni pakkumisest juriidilistele isikutele ja kingituseks pakutavat kaupa on võimalik valida veebilehel www.vintagegifts.eu.

Alates 2018.aastast ettevõte omandas kunstigalerii, siis lõppenud majandusaasta põhitegevuseks kujunes kinnisvara rent Tallnna Vanalinnas.

Äritegevuse ülevaade

Lõppenud majandusaastal moodustus ettevõtte müügitulu kunstigalerii rentimise eest 7 650 eurot ( 2021.a 11 158 eurot ), kus tulu tekitamiseks vajalik kulu moodustas 1 864 eurot ( 2021..a 8 869 eurot), misttõttu aruandeaasta lõppes 296 eurose kasumiga (2021.aastal 2 289 eurose kasumiga).

OÜ Upanddown põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ja metoodika.

2022 2021

Käibekapital --54 989 -50 755

Koguvara puhasrentaablus 0,4% 3,4% (ROA)

Omakapitali puhasrentaablus 2,14 % 16,9% (ROE)

Lühiajaliste kohustuste 0,96 3,9 kattekordaja

Bruto kasumimäär 3,86 % 20,5 %

Käibekapital: käibevarad - lühiajalised kohustused

Koguvara puhasrentaablus (ROA): puhaskasum / koguvara

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) :puhaskasum / omakapital

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja : käibevarad / lühiajalised kohustused

Bruto kasumimäär: brutokasum / müügitulud

Investeeringud

Lõppenud majandusaastal OÜ Upanddown investeeris inventari kogusummas 2460 eurot.2021,aastal investeeringuid materiaalse- ja immateriaalsesse põhivarasse ei teostanud.

Personal

Osaühingu Upanddown juhatus koosneb ühest liikmest ja tulu moodustamiseks lisatööjõudu lõppenud majandusaastal palgati välistööline kaheks kuuks.Eelmisel tegevusaastal töötjaid ei palgatud. Ettevõtte juhatamise eest juhatuse liikmele töötasu ega muid soodustusi ei arvestatud ning seega juhatuse liikmele mingeid väljamakseid ei toimunud.

Arengusuunad järgnevaks majandusaastaks

OÜ Upanddown põhieesmärgiks järgneval majandusaastal on jätkata oma põhitegevasala- kunstigalerii ruumide väljarentimist ning juriidiliste teenuste pakkumist nii füüsilistele kui ka juriidilistele isikutele ning edasi arendada kingituste teenuste pakkumist oma kodulehel www.vintagegifts.eu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.