AUTOLEVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja komment

AUTOLEVI OÜ hetkeolukord

Juba 6486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 59 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta oli Autolevi OÜ jaoks edukas. Ettevõte suutis teha suuri uuendusi tehnoloogias, mis muutis platvormi kiiremaks ja ajaga kaasas käivana, mis lõi head eeldused kasvavate mahtude teenindamiseks. Tuleval aastal on plaan jätkuvalt turuosa suurendamine ja platvormi tegevusmahu suurendamine.

Autolevi OÜ viib kokku majanduslikult nutikad autoomanikud, kes on leidnud oma isikliku auto välja rentimisega võimaluse teenida lisaraha ja olla keskkonnale kasulik ning vastutustundlikud autokasutajad, kes on avastanud, et majanduslikult ja ökoloogiliselt on kasulikum igapäevaselt autot mitte omada vaid rentida seda vajaduspõhiselt. Selleks oleme loonud veebiportaalid www.autolevi.ee, www.autolevi.com, www.autolevi.lv, www.autolevi.fi. Veebiportaalide kaudu on Autolevi OÜ loonud kogu autorenditurgu hõlmava keskkonna, kus ettevõtted ja eraisikud saavad kõikvõimalikke maismaa sõidukeid rentida ja rendile anda.

Tänapäeval on linnastumine ja sellega kaasnevad ummikud ja transpordiprobleemid leidmas aina rohkem tähelepanu. Kogu maailmas heaolu kasvuga kasvab ka isiklike autode hulk ja nende kasutamine. Koos inimeste koondumisega linnadesse, tekitab see tõsiseid keskkonnaprobleeme ja mõjutab inimeste elukvaliteeti. Uuringud näitavad, et eraisikute autod seisavad umbes 95% ajast kasutuna ja vaid 5% ajast kasutatakse neid sihipäraselt ehk sõidetakse. Autolevi missioon on suurendada eraomandis olevate autode efektiivselt kasutamise aega, aidata autoomanikel teenida lisaraha ja olla keskkonnale kasulik. Autolevi usub, et majanduslikult ratsionaalne käitumine võib olla samas ka vastutustundlik ja keskkonnasõbralik. Autolevi visioon on ühendada era- ja ühiskondlik transport ühtsesse transpordivõrku, mis võimaldab oluliselt vähendada ummikuid ja keskkonnasaastet ning efektiivsemalt kasutada olemasolevaid ressursse. Autolevi eesmärk on hoida oma positsiooni olles suurima võrgustikuga auto jagamisteenuse pakkuja Balti regiooni riikides. Samuti saada laiendada oma tegevust

Skandinaavias. Järjepidevalt uuendada oma tehnoloogiat ja müüa seda üle kogu maailma ettevõtetele, kes tegelevad autojagamisega.

Autolevi annab oma platvormi kaudu kõigile turuosalistele kiirelt ja lihtsalt võimaluse minimaalse pingutusega panna kas või ajutiselt seisev sõiduk raha teenima. Autolevi klientideks on autooomanikud, kes soovivad oma sõidukit teistele tasu eest kasutamiseks anda. Samuti rentijad, kes soovivad kellelegi kuuluva sõiduki tasu eest kasutusse võtta ning kel on juhiluba.

Autolevi on loonud usaldusväärse ja professionaalse rendikeskkonna, mille abil saavad autoomanikud ja rentijad suhelda ning tehinguid sõlmida.

Autolevi on välja töötanud optimaalse riskijaotusega üürilepingud, annab rendiga kaasa kaskokindlustuse, korraldab arveldused, teostab autode ja kasutajate suhtes taustakontrolli, tegeleb aktiivse turunduse ja müügiga autoomanikele klientide leidmisel. Autolevi käive tekib teenustasult ja kindlustusmüügilt. Kõiki Autolevi poolt välja töötatud lahendusi on võimalik skaleerida uutele turgudele.

Autolevi tegevus vähendab autostumisega seonduvaid probleeme, sh parkimiskohtade nappust, mootorsõidukite ületootmist, liiklusummikuid, keskkonnasaastet. Lisaks soodustab keskkonnateadlikute valikute tegemist, olemasoleva ressursi kasutamist ühiskonna vajaduste rahuldamiseks. Lisaks kasvatab Autolevi tegevus ühiskonnas usaldust inimeste vahel ja aitab kaasa inimeste ettevõtlikuse ning rahatarkuse kasvule.

Kasv ja areng

Ettevõte asutati 2013. aasta oktoobris. Tollal alustas ettevõte nelja esimese eraisiku sõiduki rendile andmise pakkumisega. Tänaseks on kasvanud autopargi valik üle 2 200 sõiduki ning portaalil on ligi 50 000 registreerunud kasutajat ning jätkab kiiret kasvu. Autolevi autode valikust võib leida sõiduautosid, maastureid, kaubikuid, väikebusse, veoautosid, uunikume, hobiautosid, haagiseid, matkaautosid ja mootorrattaid.

Autolevi võrgustik on üleriigiline Eestis, Lätis ja kasvab ka Soomes. Edasisteks sammudeks on autopargi kasvatamine ning kliendile valikuvõimaluste veelgi kiirem suurendamine. Inimeselt inimesele autorenditeenus on inimeste poolt hästi vastu võetud ning Autolevi turuosa on kasvav.

Edasised plaanid

Tänaseks ollakse suurim inimeselt inimesele autorendiettevõte Balti regioonis. 2023.aastal on plaanis tegevust laiendada enda olemasolevatel turgudel Lätis. Samuti suurendada nutiseadmetega varustatud autode osakaalu mugavama renditeenuse pakkumiseks. Tuleval aastal on ka plaanis laiendada Autolevi meeskonda ja palgata juurde uusi töötajaid, et suurendada käivet. Autolevi Oü vahetas 22.veebruar 2023 omanikku ning kuulub nüüdsest Forus International OÜ-le.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.