LOODUSE ABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja komment

LOODUSE ABI OÜ hetkeolukord

Juba 1328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Olulised sündmused 2022 aastal olid:

LOODUSE ABI OÜ alustas majandustegevusega 14.10.2013 aastal , põhitegevusalaks on erinevad tervislikud öko- ja loodustoodete jäemüük. Kaubagrupp: kuivained, toidulisandid, siirupid, tee, kohv, taimetee, toiduõlid, rasvad, looduskosmeetika. Looduse Abi poed asuvad üle Eesti . Tallinnas - Mustika

Keskus, Looduse Abi Tartu mnt. 30, Stroomi Keskus, Maxima XXX Smulli, Nurmenuku Rimi, Ehitajate tee ,

Narva : MAXIMA X kaupluses, Tallinna mnt 13 , Tartu.

Looduse Abi OÜ propagandeerib loodustoodete, külmpressitud õlide, õlikapslite, jahude ja teede kasutamist, mis võimaldavad igal ostjal parandada elukvaliteeti, nautida loomulikku maitset, aga peamiselt – nautida tervislikku toitu.

Ettevõtte tegevus – funktsionaalse toitumise toodete tootmine

Meie kui tootjate peamine ülesanne - säilitada tootmise käigus maksimaalselt toodete looduslikult tekkinud kasulikud omadused.

Meie toodetel ei ole säilitusaineid, värvaineid, stabilisaatoreid, maitse tugevdajaid.

Toodete ohutus on tagatud euroopa laborite sertifikaatidega.

Meie meeskond usub siiralt juba mitu aastat sellesse, et looduses on kõik olemas, et teha meie elu kvaliteetseks.

Meie peamiseks ülesandeks on teha inimestele looduslikud vahendid kättesaadavaks. Oleme juba mitu aastat loonud loodusliku vahendite kollektsiooni, teeme koostööd Euroopa maade tarnijatega, samuti loome oma ainulaadseid tooteid.

Aastate jooksul tehtud viljaka töö tulemusena on meie meeskond koostanud valiku toodetest, milles on kõik ilu ja tervise jaoks – seeria kosmeetilisi ja hügieenivahendeid, vitamiine ja toiduaineid, kosmeetilisi eeterlikke õlisidkülmpressitud toiduõlisidtaimeteesid ja maitseaineid, tee ja kohvi.

Kogu see rikkus on kättesaadav LOODUSE ABI kauplustes üle Eesti.

Kõik, mida me teeme teie heaks, tahame allutada neljale lihtsale põhimõttele – ilu- ja tervise säilitamise tooted peavad olema looduslikud, tõhusad, ohutud, kättesaadavad.

Stabiilset positsiooni turul ja müügimahtude suurenemist soodustab märkimisväärselt elutaseme pidev tõus.

Tähelepanu pöörati eelkõige tootearendusele ja äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel.

Looduse Abi OÜ 2022 majandusaasta puhaskasum on 40 789 eurot.

2021. Majandusaastal tehti investeeringuid põhivarasse,millega seoses sõlmis Looduse Abi OÜ kasutusrendilepingu SEB Liising AS-iga viieks aastaks.

2023 aasta.

Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel ning samades müügikohtades, käibe kasvu prognoos on ca 10%.

Kuna olukord on ebakindel,ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut haiguspuhangu võimaliku mõju kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajale.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.