WIZON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2035 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

WIZON OÜ hetkeolukord

Juba 2035 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Wizon OÜ on spetsialiseerunud ärianalüüsi lahenduste ja teenuste arendustele. Me aitame oma klientidel kasutusele võtta ja arendada lahendusi, mille abil saavad nad langetada targemaid otsuseid, realiseerida kaasaegset andmestrateegiat, automatiseerida oma otsustusprotsesse ja koostada regulatiivset aruandlust.

Selleks aitame kliente oma oskuste, tööjõu ja ka tarkvaraga. Oma töö käigus arendame klientidele andmeaitasid, digitaliseerime andmevoogusid, aitame kasutusele võtta ärianalüüsi lahendusi ning visualiseerime andmeid. Pakume oma erialal ka konsultatsioone ja koolitusi.

Wizon OÜ on ka Tableau tarkvara edasimüüja. Tableau litsentse müüme aktiivselt nii Eesti kui ka Baltikumi klientidele. Lisaks teeme ka Tableau konsultatsioone ja koolitusi.

2022. aasta majandustulemused olid Wizon OÜ-l väga head. Nii käive kui kasum kasvasid märkimisväärselt. Kasvas ka töötajate arv.

2023. aastal plaanime jätkata oma meeskonna kasvatamist ja arendamist, keskendudes jätkuvalt põhitegevusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

6 põhjust, miks valida Tableau

Miks valida Tableau: Tableau ei ole vaid tarkvara, vaid lisaks ka fokuseeritud ärianalüüsi strateegia ja lai kogukond üle kogu maailma.
wizon.info

Andmete visualiseerimine ja visuaalne analüütika

Andmete visualiseerimine ja visuaalne analüütika aitavad paremini andmetest aru saada ning tuvastada andmetes seoseid ja trende.
wizon.info

Andmeanalüüs Tableau abil – kuidas seda iseseisvalt õppida?

Andmeanalüüs Tableau abil on kiire ja lihtne! Kuidas seda iseseisvalt õppida ja millised õppematerjalid on internetis kättesaadavad.
wizon.info

Kuidas valida ärianalüütika tarkvara

Ärianalüütika tarkvara - milliseid võimalusi see peab tänapäeval võimaldama ja kuidas seda lihtsalt kasutusele võtta.
wizon.info

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.