LAOSISUSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja komment

LAOSISUSTUS OÜ hetkeolukord

Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Laosisustus OÜ 2022. a. majandusaasta aruanne

Laosisustus OÜ 2022 aasta majandusaasta aruande puhul on tegemist väikeettevõtja lühendatud majandusaasta aruandega.

2022 aasta Laosisustus OÜ õnnestus taastada tegevus, mis oli, seoses riigis leviva Covid kriisiga 2021 aastal seiskunud. Paljud jaekaubanduse ja toitlustusettevõtted alustasid uuesti ja kasutasid seadmetena teise ringi tooteid ja tehnikat. 2021.a. oli võimalus osta kokku tegevuse lõpetanud ettevõtete vara, siis olid laojäägid korralikud. 2021.a. oli tehtud ettenägelikud otsused edasise firma kasvuks.

2022.a. oli suure olulise määrajaga ka sõjaolukorra tekkimine Ukrainas, mis tekitas paljudes ebakindlust ja tarneraskusi. Laosisustus OÜ leidis uusi tarnijaid Lätis ja Leedus, kellede seadmeid Eestis vahendada.

2022 aastasse jääb ka kõrged elektrihinnad, mis andsid ettevõtte majandusele tagasilöögi,kuna suurte laopindade kütmine oli topelt kulukas.

2021 aastal palkasime juurde kaks töötajat - laotöötaja ja assistendi.

Põhiline tegevus 2022 aastal endiselt oksjonitelt ja pankrotistunud ettevõtetelt vara kokku ostmine, korrastamine ja edasimüük. Lisaks ka uute seadmete ja roostevaba mööbli vahendamine.

2022 aastal oli ettevõttes töölepinguga tööle vormistatud kolm kuni viis põhikohaga töötaja, kasutasime erinevatel kiiretel perioodidel ka lisatööjõudu.

2022 aasta lõpul anti teada, et 2023 aastal lõpeb põhilao rendileping Lohkvas ja anti uued rendihinnad. Hakkasime tegelema ka uute pindade otsimisega.

Laosisustus OÜ juhatus on kokkuvõtvalt rahul 2022 aasta majandustulemustega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Bonum Trade OÜ / Knockout.ee

Tallinnas Suur - Paala tn 1 asub üks armas jõulisust õhkav kauplus - KNOCKOUT. Keskendutakse maadluse, poksi, fitnessi varustuse ja rõivaste müügile. Kauplus õh
laosisustus.ee

Sarapiku Vilt OÜ

Sarapiku Vilt OÜ tegutseb ühel meie päris oma saarel - Saaremaal. Kauplus asub Kuressaare kesklinnas Tallinna tn 14. Kauba sortimenti kuuluvad ainult naturaalse
laosisustus.ee

Greenkatto OÜ

Greenkatto OÜ avas 2021 aasta septembris oma kaupluse Võru linnas Tartu tn 25. Spetsialiseerutakse isikupärastele kingitustele ja suveniiridele. Kingituste hulg
laosisustus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.