CRI INVEST & CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommen

CRI INVEST & CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

CRI Invest & Consulting OÜ alustas tegevust 2014. aastal.

Ettevõtte põhitegevuseks on tegutsemine investeeringuturgudel nii Eestis kui ka kogu maailmas.

Tegevusaasta oli ettevõtte jaoks väljakutseid pakkuv. Valitud strateegiat järgiti, hajutades tõhusalt investeeringuid üle maailma, kuid kuigi

COVID19 pandeemia vaibus, põhjustas Venemaa rünnak Ukrainale investeerimiskeskkonnas suure ebastabiilsuse. Agressioonisõjaga sai inflatsioon tuule alla. Esimesena tõusid energia ja väetised. Siis tõusid toiduained ja lõpuks peaaegu kõik hinnad, mis tõstis inflatsiooni uutele kõrgustele. EKP vastas inflatsioonile intressimäärade tõstmisega, mis lõpuks põhjustas aktsiaturu languse. Ülemaailmne aktsiahindade langus oli ulatuslik ja mõjutas enamikku tööstusharusid. Tõusus olid vaid energiaettevõtted ja relvatööstus. Aastavahetusel tundus olukord rahunevat ja 2023. aasta algus oli taas paljulubav. Rõõm oli aga üürike. Languse suund on olnud terve kevade. Suurim 2022. aasta intressimäärasid mõjutanud tegur oli Ukraina sõda ja selle kiirendatud inflatsioon. 2023. aasta intressimäärasid mõjutavad eelkõige tõusnud intressimäärad ja hirm, et ebakindel olukord toob kaasa maailmamajanduse languse.

Tegevussuund näib õige. Sel põhjusel jätkatakse valitud teed ka järgmisel hooajal. Aasta 2023 algus on olnud tagasihoidlik. Millal olukord paranema hakkab, on raske ennustada. Kogemused on näidanud, et olukord võib kiiresti muutuda.

CRI Invest & Consulting OÜ juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele ei ole makstud juhatuse liikme tasu, ega ei ole ostutatud muid erisoodustusi. Ettevõttes puuduvad palgalised töötajad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.