CRYO21 BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Krüoteraapia, mis pärineb kreeka sõnadest 'cryo', mis tähendab külma, ja 'therapy', mis tähendab ravi, hõlmab keha kokkupuudet äärmiselt madalate temperatuuride

5 krüoteraapia saladust noorusliku naha jaoks

Krüoteraapia, mis pärineb kreeka sõnadest 'cryo', mis tähendab külma, ja 'therapy', mis tähendab ravi, hõlmab keha kokkupuudet äärmiselt madalate temperatuuridega, et edendada füüsilisi ja vaimseid tervise eeliseid. Kuigi seda on aastakümneid kasutatud lihasvalu leevendamiseks ja sportlaste taastumise kiirendamiseks, on selle kasulikkus naha tervisele hiljuti tähelepanu alla sattunud.

Meie nahk, olles suurim organ, on esimene kaitsejoon keskkonna stressorite vastu. See on ka meie üldise tervise ja heaolu peegeldus. Krüoteraapia võime parandada naha välimust on juurdunud selle suhtlemises keha loomulike protsessidega, mis viib nooruslikuma ja elujõulisema jume saavutamiseni.

Saladus nr 1: Suurendab kollageeni tootmist

Kollageen on valk, mis annab nahale struktuuri ja elastsust. Vananedes kollageeni tootmine väheneb, mis viib kortsude ja lõtvunud naha tekkimiseni. Kollageeni taseme säilitamine on noorusliku välimuse säilitamiseks hädavajalik.

Äärmiselt külma temperatuuriga kokkupuude krüoteraapia ravi ajal käivitab kehas ellujäämisreaktsiooni, mis hõlmab kollageeni tootmise suurendamist. See reaktsioon tugevdab nahka ja vähendab vananemise ilminguid.

Saladus nr 2: Parandab vereringet loomuliku sära jaoks

Hea vereringe on oluline toitainete ja hapniku transportimiseks naharakkudesse, mis aitab nahka seestpoolt toita. Tervislik vereringe aitab kaasa ka säravale jumele.

Krüoteraapia külma temperatuurid põhjustavad veresoonte kokkutõmbumist ja seejärel laienemist, mis parandab vereringet. See suurenenud vereringe võib viia heledama ja ühtlasema nahatoonini.

Saladus nr 3: Vähendab põletikku ja turset

Põletik võib põhjustada naha turset ja punetust ning kiirendada ka vananemisprotsessi. Põletiku juhtimine on selge, noorusliku naha säilitamise võti.

Krüoteraapia külma temperatuurid vähendavad põletikulistes piirkondades verevoolu, vähendades seeläbi turset ja punetust. See võib aidata leevendada turset, eriti silmade ümbruses, ja edendada toonuses naha välimust.

Saladus nr 4: Vähendab peeneid jooni ja kortse

Kortsud tekivad naha kollageeni ja elastiini vähenemise tõttu. Ka välised tegurid nagu päikesekiirgus ja saaste võivad kaasa aidata peente joonte tekkimisele.

Kollageeni tootmise edendamise ja põletiku vähendamise kaudu võib krüoteraapia aidata siluda peeneid jooni ja ennetada uute kortsude teket.

Saladus nr 5: Detoksifitseerib ja uuendab naharakke

Detoksifikatsioon on oluline toksiinide eemaldamiseks, mis võivad viia tuhmi ja elutu naha tekkeni. Tervislik detoksiprotsess on oluline naha rakkude uuenemise ja elujõulisuse jaoks.

Krüoteraapia külma temperatuurid võivad aidata suurendada verevoolu ja lümfidrenaaži, aidates eemaldada toksiine. See protsess mitte ainult ei detoksifitseeri, vaid ka uuendab nahka, jättes selle värskeks ja elustatuks.

Avasta krüoteraapia noorendav jõud särava, noorusliku naha jaoks. Võta ühendust CRYO21 BALTIC OÜ-ga täna, et avastada veatu jume saladused.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CRYO21 BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte 2022. majandusaasta tulud tulid peamiselt jaemüügist.  Juhatus oli üheliikmeline ja juhatuse liikme tasu ei makstud. ettevõttel puudusid töötajad. 202
ssb.ee
Ettevõtte 2022. majandusaasta tulud tulid peamiselt jaemüügist. Juhatus oli üheliikmeline ja juhatuse liikme tasu ei makstud. ettevõttel puudusid töötajad. 2023. majandusaastal on plaanis kasvatada jaemüügi mahtu.

Nipid hormonaalse tasakaalu saavutamiseks toidulisanditega

Hormoonid on keemilised sõnumitoojad, mis mängivad olulist rolli erinevate keha funktsioonide reguleerimisel, sealhulgas ainevahetus, reproduktsioon ja meeleolu
ssb.ee
Hormoonid on keemilised sõnumitoojad, mis mängivad olulist rolli erinevate keha funktsioonide reguleerimisel, sealhulgas ainevahetus, reproduktsioon ja meeleolu. Kui hormoonid on tasakaalus, töötab meie keha optimaalselt. Kui aga tasakaal on häiritud, võib see põhjustada mitmeid terviseprobleeme. Hormonaalse tasakaalutuse levinud tunnused hõlmavad väsimust, kaalu tõusu või langust, meeleolumuutusi, ebaregulaarseid menstruaaltsükleid ja unehäireid. Nende sümptomite äratundmine on esimene samm hormonaalse tervise käsitlemise suunas. Tegurid nagu stress, kehv toitumine, liikumise puudumine ja

Mitteinvasiivne kehavormimine: kas see töötab?

Mitteinvasiivne kehavormimine, tuntud ka kui mittekirurgiline rasvavähendus, on esteetiliste protseduuride kategooria, mis on mõeldud rasva vähendamiseks, keha
ssb.ee
Mitteinvasiivne kehavormimine, tuntud ka kui mittekirurgiline rasvavähendus, on esteetiliste protseduuride kategooria, mis on mõeldud rasva vähendamiseks, keha kontuurimiseks ja naha pinguldamiseks ilma invasiivse kirurgiata. Need protseduurid hõlmavad tavaliselt energiapõhiste seadmete kasutamist, mis sihivad ja hävitavad rasvarakke, mis seejärel loomulikult kehast väljutatakse. Viimastel aastatel on kosmeetikatööstuses toimunud oluline nihe mittekirurgiliste võimaluste suunas. Seda trendi veavad edasi tehnoloogia areng, soov minimaalse taastumisaja järele ja terviseteadlike inimeste kasvav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.