STELLARISEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kegeli harjutused, mis on nimetatud dr Arnold Kegeli järgi, on mõeldud vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks. Need lihased toetavad emakat, põit, peensoolt ja päraso

Miks on Kegeli harjutused olulised naiste ja meeste tervisele?

Kegeli harjutused, mis on nimetatud dr Arnold Kegeli järgi, on mõeldud vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks. Need lihased toetavad emakat, põit, peensoolt ja pärasoole. Nende tugevdamine võib viia parema põiekontrolli, väiksema vaagnaelundite allavaje riski ja suurenenud seksuaalse naudingu juurde.

Regulaarsed Kegeli harjutused võivad pakkuda mitmeid eeliseid, sealhulgas paremat vaagnapõhja lihaste tugevust, paremat põie ja soolestiku kontrolli, kiiremat taastumist pärast sünnitust ja suurenenud seksuaalset rahuldust mõlemale partnerile.

Kegeli harjutuste pallid: mis need on?

Kegeli pallid, tuntud ka kui Ben Wa pallid, vaginaalsed raskused või armupallid, on saadaval erinevates suurustes, kaaludes ja materjalides. Neid saab kasutada vastupanu lisamiseks Kegeli harjutustele, muutes treeningu keerulisemaks ja tõhusamaks.

Vagiinasse sisestatuna stimuleerivad Kegeli pallid vaagnapõhjalihaseid kokku tõmbuma ja hoidma neid paigal. See võib suurendada harjutuste efektiivsust ja pakkuda sihipärasemat treeningut.

Alustamine Kegeli pallidega

Õige suuruse ja kaalu valimine Kegeli pallidele on mugavuse ja efektiivsuse jaoks kriitilise tähtsusega. Algajad peaksid alustama suuremate, kergemate pallidega ja järk-järgult liikuma väiksemate, raskemate poole.

Enne alustamist veenduge, et olete lõdvestunud ja et teie põis on tühi. Kandke pallidele veepõhist libestit, et sisestamine oleks lihtsam.

Samm-sammuline juhend Kegeli harjutusteks pallidega

Alustage lihtsate harjutustega, nagu pallide sisestamine ja nende paigal hoidmine mõne minuti jooksul iga päev, suurendades kestust järk-järgult, kui teie lihased tugevnevad.

Kui olete põhiharjutustega mugav, võite liikuda edasijõudnud tehnikate juurde, nagu seismine või kõndimine pallidega paigal hoides või neid kasutades teiste treeningvormide ajal.

Kegeli harjutuste rutiini säilitamine

Järjepidevus on Kegeli harjutustest tulemuste nägemise võti. Püüdke harjutada mõned minutid iga päev, suurendades intensiivsust ja kestust, kui edenete.

Kegeli harjutuste rutiini jälgimiseks päeviku pidamine või rakenduse kasutamine võib aidata teil motiveeritud püsida ja aja jooksul oma edusamme jälgida.

Ohutus ja hügieen

On oluline puhastada oma Kegeli pallid enne ja pärast iga kasutuskorda leebete seebi ja sooja veega, et vältida infektsioone.

Ärge kasutage Kegeli palle, kui teil on aktiivne infektsioon või põletik. Kui kogete ebamugavust või valu, lõpetage kasutamine ja konsulteerige tervishoiuteenuse pakkujaga.

Avastage Kegeli harjutuste rikastavat maailma STELLARISEST OÜ premium valikuga Kegeli pallidest, mis on loodud teie intiimtervise ja naudingu jaoks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millist tüüpi vibraator sobib kõige paremini teie isiklikele vajadustele?

Isikliku naudingu teekonna alustamine võib olla nii põnev kui ka veidi hirmutav. Vibraatorid on populaarne valik neile, kes soovivad uurida oma seksuaalsust ja
ssb.ee
Isikliku naudingu teekonna alustamine võib olla nii põnev kui ka veidi hirmutav. Vibraatorid on populaarne valik neile, kes soovivad uurida oma seksuaalsust ja parandada oma seksuaalseid kogemusi. Need on saadaval erinevates kuju, suuruste ja disainidega, pakkudes igaüks unikaalset sensatsioonide ja eeliste komplekti. Vibraatori kasutamine võib viia suurenenud seksuaalteadlikkuseni, parema seksuaalfunktsioonini ja isikliku võimestumiseni. See võib olla ka lõbus viis stressi maandamiseks ja rohkem teada saamiseks selle kohta, mis sulle naudingut pakub. Nõuanne 1: Kaaluge eelistatavat

Millised on meeste seksuaaltervise säilitamise põhiprintsiibid?

Meeste seksuaalvastus on füsioloogiliste ja psühholoogiliste tegurite keeruline koosmõju. Arousal, erektsiooni, orgasmi ja lahenduse mõistmine koos töötades on
ssb.ee
Meeste seksuaalvastus on füsioloogiliste ja psühholoogiliste tegurite keeruline koosmõju. Arousal, erektsiooni, orgasmi ja lahenduse mõistmine koos töötades on võti meeste naudingute sügavuste uurimiseks. Meeste naudingute uurimine ei ole ainult seksuaalse rahulolu küsimus; see on üldise heaolu, suhete tugevdamise ja isikliku kasvu parandamine. See on teekond, mis võib viia rahuldustpakkuvama seksuaaleluni. Meeste naudingute füüsilised aspektid Kuigi peenis on sageli meeste naudingute keskmes, on ka teisi piirkondi nagu perineum, munandid ja nibud, mis võivad samuti olulist naudingut

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.