HK GRUPP HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1025 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommen

HK GRUPP HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 1025 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HK Grupp Holding OÜ on 2014. aastal loodud valdusettevõte, mille kontserni kuulub Hoiame Kokku Grupp OÜ (100%) (DeltaE Inseneribüroo), mis pakub energia säästmise täislahendusi, mille tasuvusaeg jääb alla viie aasta.

Valdusettevõttel puudub otsene majandustegevus, eesmärgiks on Hoiame Kokku Grupp OÜ osaluse hoidmine. Valdusettevõtte omanike esindajad on Hoiame Kokku Grupp OÜ juhatuse liikmed, kes vastutavad tütarettevõtte igapäevase toimimise ja arendamise eest. Seega omavad valdusettevõtte omanike esindajad lisaks enamusosalusele ka reaalset mõju tütarettevõtte igapäevasele käekäigule, mis tagab valdusettevõtte huvide saavutamise ja kaitsmise.

Hoiame Kokku Grupp OÜ tütarettevõtte (DeltaE Inseneribüroo) 2022. aasta tegevusaruanne:

DeltaE Inseneribüroo pakub energia-, ressursi- ja keskkonnatõhususe täislahendusi äriklientidele. Meie projektid on suunatud lahendustele, kus tasuvusaeg jääb alla viie aasta ning on võimalik saavutada kuni 90% kokkuhoidu. DeltaE tegutseb auditeerimise, valgustuse, elektri, päikeseenergia, suruõhu, hooneautomaatika, seiresüsteemide ning kütte, ventilatsiooni ja jahutuse valdkondades. DeltaE tegevus toetab süsinikneurtraalsuse saavutamist ning seisab taastumatute maavarade efektiivse kasutamise ning maksimaalse keskkonna kokkuhoiu saavutamise eest. Tänaseks on DeltaE Inseneribüroo juhtiv energiasäästmise täislahendusi pakkuv ettevõte Eestis. DeltaE põhikliendid on tööstuse, ärikinnisvara ning ehituse sektorist.

Ettevõte sai tänavu kümne aastaseks ning läbi ajaloo oleme teostanud tuhandeid projekte ja aidanud energia säästmise viia paljude kinnisvara omanike jaoks uuele tasemele. Ettevõtte peamised saavutused 2022 aastal olid: (cid:127) käibemahtude kasvatamine ning planeeritud eelarve ületamine; (cid:127) energiakriisi leevendamine ärikinnisvaras; (cid:127) koolitusprogrammide läbiviimine, et abistada Eesti ärikinnisvara omavaid ettevõtteid kokku hoidma; (cid:127) tõusvate energiahindade valguses klientide koolitamine ja parimate lahenduste leidmine; (cid:127) uue automaatikaplatvormi täiendamine ja valdkondade sidumine terviksüsteemiks; (cid:127) üle 10 uue inimese värbamine, et töömahtudega kaasas käia; (cid:127) automaatikaplatvormi täiendamine börsihinna järgi juhtimise ja võimsuse reguleerimise funktsioonidega; (cid:127) puute hoonete projekteerimis- ja ehitusprotsessi toetamine parima energiatõhususe saavutamiseks.

Järgneva aasta eesmärk on läbi terviklahenduse protsessi teenindada võimalikult suurt osa Eesti kinnisvarast.

Juhatuse liikmed

Kristjan Kookmaa

Marti Arak

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.