ITRYN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

ITRYN OÜ hetkeolukord

Juba 428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Itryn OÜ on asutatud novembris 2014. Kohe alustati ka aktiivset tegevust.

Itryn OÜ peamine tegevusala on programmeerimine. Tegevust alustasime pakkudes programmeerimise teenust suurematele ettevõtetele.

Ettevõte on suunatud veebipõhiste infosüsteemide arendamisele. Klientideks on tootmisettevõtted. Jätkuvalt on plaanis jätkata katsetusi mobiilirakenduste loomisel ja PWA (progressiivne veebirakendus) tehnoloogia kasutamisel, et pakkuda klientidele veelgi mugavamat võimalust oma ettevõtte tööd hallata.

Oleme avatud koostööle võimalike partneritega, et arendustöö mahtu suurendada.

2022. aastal oli müügitulu 22 597 eurot, mis on 6 % vähem võrreldes eelmise aastaga. Sellega tagati ettevõtte tegevus optimaalses mahus ja stabiilsuses.

Itryn OÜ puhaskahjumiks kujunes aruandeaastal 1 227 eurot.

Aruandeaastal oli Itryn OÜ keskmine töötajate arv üks ja tööjõukulu arvestati 17 325 eurot. Seda on 10 % enam, kui aastal 2021.

Juhatajale tema tegevuse eest juhtorgani liikmena tasusid ei arvestatud ega tasutud.

Ettevõtjate huvi äriprotsesse säästlikult automatiseerida on tugevas kasvutrendis. Sellest tingituna oleme võtnud eesmärgiks jätkata tähelepanu suunamist piisavalt kasulikku ja efektiivsesse arendusprotsessi. Konkurents turul on tihe ja langustendentsi ei näita. Meie soovime edaspidigi pakkuda oma klientidele veebipõhiste infosüsteemide arendust. Luua kliendi vajadustele vastavad lahendused, mis säästlikult automatiseerivad ettevõtte igapäevatööd ja vabastavad töötajad kõrgema väärtusega ülesannete jaoks.

Itryn OÜ kindel eesmärk on tagada ettevõtte jätkusuutlikus. Koroonaviirusest tingitud pandeemi järgselt oli aastal 2022 Eesti majanduses põhiteemaks kiire inflatsioon ja majanduskasvu pidurdumine. Aastal 2023 mõjutavad globaalset majandust geopoliitilised pinged, mis avalduvad kõigis majandussektorites. Tarbijakindlus ja investeerimisjulgus Eestis tõusutrendi ei ennusta, pigem vastupidi.

Täname oma lojaalseid kliente ja koostööpartnereid!

Kadiriin Daniel

Juhataja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.