A-STARGEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 662 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja komment

A-STARGEN OÜ hetkeolukord

Juba 662 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

A-Stargen OÜ oli loodud 09.12.2014. aastal. Põhitegevusalaks on jaemüük posti või Interneti teel.

2015.aastal ettevõte oli suures kahjumis, kuna otsustas jaemüügi posti või Interneti teel kõrvale teenida kasumit peoruumi kasutamise teenusega, ja selleks olid vaja suuured investeerimised. 2016.a majanduslik pilt on paremaks muutunud ja ettevõtte lõpetas 2016.a hea kasumiga, mis võimaldas 2017.aastal äri edasi arendada ja põhivara soetada. 2018. aasta lõpes väikse kahjumiga, mis on tingitud suurenenud transpordivahendi remondikuludega. 2019. aasta oli lõpetatud kahjumiga, mis oli seotud põhivara ja inventaari soetamisega, tulu saamiseks orienteerutud. 2020. aastal tekis kahjum seoses maailma kriisiga põhjendatud COVID 19 pandeemia ja riigivalitsuse poolt kuulutatud rangemate piirangutega, millal äri oli praktiliselt seisnud. 2021.aasta on lõpenud kasumiga, kuigi tänu sellele, et eelmisel 2020.aastal oli suur kahjum, netovara on väiksem, kui pool osakapitali. 2022 aastal ettevõtte omanik suurendas osakapitali kuni 5000 eur.

Tulevased plaanid ja ootused on suured ja kasumi saavutamisele suunatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.