ICE CREAM EXPRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ürituse planeerimisel, olgu see siis perekoosolek, festival või ettevõtte funktsioon, on eesmärk luua rõõmu ja tähistamise õhkkond. Üks kindel viis oma külalist

5 põhjust valida oma järgmiseks ürituseks mobiilne jäätiseputka

Ürituse planeerimisel, olgu see siis perekoosolek, festival või ettevõtte funktsioon, on eesmärk luua rõõmu ja tähistamise õhkkond. Üks kindel viis oma külaliste näole naeratuse toomiseks on pakkuda neile meeldivat maiust, mis on nii nostalgiline kui ka üldiselt armastatud: jäätis. Kuid mitte lihtsalt ükskõik milline jäätis – mobiilne jäätis ICE CREAM EXPRESS-ilt. Siin on viis veenvat põhjust, miks mobiilne jäätis peaks olema teie järgmise ürituse magustoiduvalik.

Võrdlematu mugavus

ICE CREAM EXPRESS pakub täielikult mobiilset teenust, mis toob jäätisekohviku kogemuse otse teie ürituse asukohta. Meie jäätiseautod on varustatud reisimiseks igasse Eesti paika, pakkudes sujuvat teenust, mis ei katkesta teie ürituse kulgu.

Unustage magustoidulaudade tülikas ülesseadmine või vajadus pistikupesade ja jahutuse järele. Meie mobiilne jäätiseteenus ei nõua teie poolt mingit paigaldust. Me saabume valmis teenindama, võimaldades teil keskenduda ürituse muudele aspektidele.

Kohandatavad valikud igale maitsele

Ulatusliku maitsevalikuga katab ICE CREAM EXPRESS iga maitse. Klassikalisest vanillist ja šokolaadist kuni eksootiliste ja hooajaliste eripäradeni tagame, et iga külaline leiab maitse, millesse armuda.

Mõistame kõigi külaliste, sealhulgas toitumispiirangutega inimeste teenindamise tähtsust. Seetõttu pakume valikuid nagu piimavabad, gluteenivabad ja suhkruvabad jäätised, tagades, et kõik saavad meie maiustusi nautida muretult.

Meeldejääv kogemus külalistele

Meie mobiilne jäätiseteenus pole ainult jäätise pärast – see on iseenesest atraktsioon. Meie jäätiseautode võluv kohalolek lisab teie üritusele vintskust ja nostalgiat, jäädes külaliste meeltesse.

Oma lemmikmaitsete valimine ja jäätise serveerimise vaatamine on interaktiivne kogemus, mida naudivad kõik vanuses külalised. See pole lihtsalt magustoit; see on tegevus, mis lisab teie üritusele lõbu ja kaasahaaravust.

Kvaliteet ja traditsioon igas topsis

ICE CREAM EXPRESS-is oleme uhked oma käsitöölähenemise üle jäätise valmistamisel. Iga tops on meie kvaliteedile ja põlvkondade poolt armastatud jäätisevalmistamise traditsioonile pühendumise tunnistus.

Me usume kohalike tootjate toetamisse, mistõttu hangime oma koostisosad parimatelt kohalikelt farmidelt. See tagab mitte ainult värskeima maitse, vaid aitab kaasa ka kohalikule majandusele ja vähendab meie süsinikujalajälge.

Kulutõhus magustoidulahendus

Mobiilse jäätise valimine on kulutõhus viis pakkuda kvaliteetset magustoitu teie üritusel. Meie kõikehõlmava teenusega saate esmaklassilist jäätist ilma esmaklassilise hinnasildita. Alates ülesseadmisest kuni koristamiseni tegeleb ICE CREAM EXPRESS kõigega. Meie meeskond on pühendunud pakkuma murevaba teenust, et saaksite oma üritusest sama palju rõõmu tunda kui teie külalised.

Kas soovite oma järgmist üritust Eestis magusamaks muuta? Võtke ühendust ICE CREAM EXPRESS OÜ-ga, et pakkuda oma külalistele meeldejäävat mobiilset jäätiseelamust!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ICE CREAM EXPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

Ice Cream Express OÜ on asutatud 12. jaanuaril 2015. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on jäätisemüük.  2022. aastal kujunes käibemahuks 17 367 eurot ning kasu
ssb.ee
Ice Cream Express OÜ on asutatud 12. jaanuaril 2015. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on jäätisemüük. 2022. aastal kujunes käibemahuks 17 367 eurot ning kasumiks 26 077 eurot. Ettevõttel oli keskmiselt 1 palgaline töötaja, kellele arvestati tasu kokku 7 203 eurot. 2023. aastal on plaanis samal tegevusalal jätkata ning käibemahtu suurendada.

Eesti traditsioonilise jäätise magus ajalugu

Jäätise teekond Eestis algas 20. sajandi alguses, kui esimesed külmutatud maiustused olid nautimiseks kättesaadavad eliidile. Alguses luksusena valmistatud jäät
ssb.ee
Jäätise teekond Eestis algas 20. sajandi alguses, kui esimesed külmutatud maiustused olid nautimiseks kättesaadavad eliidile. Alguses luksusena valmistatud jäätis oli tehtud rikkaliku koore, munade ja looduslike magusainetega ning see oli haruldane delikatess, mida pakuti erilistel puhkudel. Traditsioonilised Eesti jäätisemaitsed olid lihtsad, kuid rahuldustpakkuvad, tihti esile tuues kohalikke marju nagu maasikad, mustikad ja ainulaadne astelpaju. Värske piima kasutamine Eesti lopsakatelt farmidelt andis jäätisele iseloomuliku kreemja tekstuuri ja maitse. Jäätise areng Eestis Tehnoloogia

Kuidas ICE CREAM EXPRESS OÜ jäätist revolutsioneerib

ICE CREAM EXPRESS ei ole lihtsalt järjekordne magustoidupakkuja; see on jäätisekateringi tööstuse pioneer, muutes magusate maiuste nautimist üritustel üle Eesti
ssb.ee
ICE CREAM EXPRESS ei ole lihtsalt järjekordne magustoidupakkuja; see on jäätisekateringi tööstuse pioneer, muutes magusate maiuste nautimist üritustel üle Eesti. Innovatsiooni, kvaliteedi ja kliendirahulolu keskmes muudab ICE CREAM EXPRESS ürituste magustoidustseeni ühe jätisekuuli haaval. ICE CREAM EXPRESS südames on missioon pakkuda mitte ainult jäätist, vaid unustamatut kogemust. Ettevõte püüab luua õnne ja indulgentsi hetki oma esmaklassilise jäätisepakkumisega, tagades, et iga üritus jääb korraldajatele ja külalistele meeldejäävaks. ICE CREAM EXPRESS eristab konkurentidest selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.