AMOURETTES CHAMOUNY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AMOURETTES CHAMOUNY OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Helar Luik selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 6 aastat.

AMOURETTES CHAMOUNY OÜ maksuvõlg on nüüd tankisti mure

AMOURETTES CHAMOUNY OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Helar Luik selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 6 aastat. Varem kandis firma nime KAGU ARENDUS OÜ, kuid pärast tankistile minekut on nimi muutunud oluliselt keerulisemaks. Tänaseks on ettevõtte maksuvõlg kasvanud 39 996 euroni ning ilmselt ei ole ka suurt lootust, et see klaaritud saab, kuna äri uus juht Lauri Hansberg on maksuvõlgadega harjunud.  Viimati esitas ettevõte majandusaasta aruande 2016. aasta eest. Toona jäi osaühing 707 293 euro suuruse käibe juures 68 331 euroga miinusesse. Ettevõtte endise juhi jaoks pole tegemist aga ainukese raskustes firmaga. Täna vastutab Helar Luik  MUSTJUUR OÜ ning KOTKA KODU OÜ käekäigu eest. Neist viimane on aga riigikassasse jätnud makse tasumata 104 331 euro eest ning firma võlad äripartneritele on 600 eurot. Tankistile jäetud AMOURETTES CHAMOUNY OÜ valdkond on enda kinnisvara ost ja müük. Samal alal tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 903 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 1 176 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 370,35 miljonit eurot. AMOURETTES CHAMOUNY OÜ turuosa on 2018. aastal paraku 0 protsenti.

AMOURETTES CHAMOUNY OÜ juhatus

Täna on osaühingu üks ja ainuke juhatuse liige Lauri Hansberg,  kes on ettevõtteid juhtinud viimased 9 aastat. Paraku kipuvad kõik tema käe all tegutsevad firmad olema ühel või teisel viisil rahahädas. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 229 ettevõtet, täna on ta 214 ettevõtte juhatuses. 156 tema veetavatest firmadest on paraku hoiatava Krediidiskooriga, mis tähendab, et nendega kaupa tehes tuleks raha kindlasti ette küsida. Lauri Hansberg on tegutsenud või tegutseb kõikvõimalikes valdkondades alates klaasi värvimisest ja lõpetades segapõllumajandusega. Kõikidest tema äridest saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.