FORUS HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommen

FORUS HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 4109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 111 korda.

Tegevusaruanne 2022

Forus Halduse lühitutvustus

Forus Haldus on kinnisvara kompleksteenust pakkuv ettevõte. Meie tugevuseks on terviklik vaade hoone elukaarele, mis hõlmab tehnosüsteemide hooldust, kinnisvarahaldust, kinnisvara heakord, energiatõhususe lahendusi ja ehitusteenuseid.

Forus Halduses töötab ligi 180 professionaali, kes teenindavad väga mitmekesist portfelli, kus on nii avaliku sektori kui ka erakapitalil põhinevad objektid – suured kaubanduskeskused, A klassi bürood, hotellid, koolid, ülikoolid, tootmishooned ja muud ärid. Oskame lahendada ka kõige keerulisemaid olukordi. Forus Haldus on keskendunud kõrge kvaliteediga teenusele, kasutades uusimaid töövahendeid ja IT-lahendusi. Ettevõttes on pühendunud ja professionaalne meeskond ning hoidmaks erialaseid teadmisi tänapäevasel tasemel, viiakse regulaarselt läbi töötajate koolitusi ja täiendõppeid. Olulisele kohale on seatud nii kliendi kui ka oma töötajate töö- ja terviseohutus.

Forus Haldus OÜ kuulub Forus Gruppi. Grupi suurimaks ettevõtteks on Forus Security AS – suurim Eesti kapitalil põhinev valve- ja turvavaldkonna ettevõte, kus töötab üle 1000 inimese.

Lisaks kuulub Forus Gruppi Techno Life OÜ, Forus Tehnika Rent OÜ, Trovatex OÜ ja USS Latvia

SIA.

Majanduskeskkond ja majandustegevuse hooajalisus 2022. aasta veebruaris puhkenud sõda Ukrainas on loonud ebakindluse nii Eestis kui maailmas tervikuna ning tekitanud teenuste ja kaupade järsu hinnatõusu ja põhjustanud tarneprobleeme. Samas usume, et meie kohanemis- ja arenemisvõimeline meeskond suudab ettevõtte ka sellest kriisist läbi tuua tugevamana ning meie turupositsiooni veelgi parandada.

Forus Halduse äritegevuse iseloomust tulenevalt ei ole hooajalisusel käibele ega tegevustele olulist mõju, välja arvatud ehituse valdkond, kus käive ja tegevused on aktiivsemad, tulenevalt

Eesti ilmastikuoludest, perioodil mai- september ning madalam oktoober-aprill.

Keskkonnamõjud

Ettevõttel on keskmise suurusega autopark. Sõidukid teenindavad peamiselt erinevaid hooldusobjekte ja tehnilisi rikkeid, mistõttu sõidukite valikul pöörame suurt tähelepanu CO2 mõõdikutele, kütusekulule ja sellele, millist kütust auto tarbib. Eelistame hübriid- ja elektriautosid, vähendamaks nii keskkonnale tekkivat jalajälge.

Forus Haldus kolis 2022. aasta jaanuaris peakontori uuele pinnale, kus kasutame targa maja lahendusi: elektri kokkuhoiuks hindab süsteem sõltuvalt päevavalguse intensiivsusest valgustuse vajadust, samuti on valgustus liikumisanduritega seadistatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.