A&R CONCEPT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komm

A&R CONCEPT OÜ hetkeolukord

Juba 10 350 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

A&R Concept OÜ on ettevõte, mis on juba mõnda aega olnud aktiivne osaleja Eesti ärimaastikul. 2022. aasta oli neile märkimisväärne, kuna nende müügitulu ulatus 47 407 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte tegutseb väga konkurentsivõimelises sektoris.

A&R Concept OÜ on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, mis on aidanud neil saavutada stabiilse positsiooni turul. Nende 2022. aasta müügitulu näitab, et nad on suutnud säilitada oma positsiooni, hoolimata majanduslikest väljakutsetest, mis on tulnud COVID-19 pandeemia tõttu.47 407 euro suurune müügitulu on märk sellest, et A&R Concept OÜ on suutnud oma ärimudelit edukalt rakendada. See näitab, et nad on suutnud pakkuda oma klientidele väärtust ja kvaliteeti, mis on aidanud neil kasvatada oma müüki.

A&R Concept OÜ 2022. aasta müügitulu on ka märk sellest, et ettevõte on suutnud säilitada oma finantsstabiilsust. See on oluline, kuna see näitab, et ettevõte on suutnud säilitada oma tegevuse, hoolimata majanduslikest raskustest.

Lõppkokkuvõttes on A&R Concept OÜ 2022. aasta müügitulu märkimisväärne saavutus. See näitab, et ettevõte on suutnud säilitada oma positsiooni turul, pakkudes samal ajal oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. See on märk sellest, et A&R Concept OÜ on tugev ettevõte, mis on suutnud säilitada oma tegevuse, hoolimata majanduslikest raskustest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Elementmajade montaaž: kiire, tõhus ja paindlik ehituslahendus

Ehitusmaailm on viimastel aastatel läbinud märkimisväärseid muutusi, kus uued tehnoloogiad ja innovatsioon on toonud kaasa efektiivsuse ja jätkusuutlikkuse kasv
ssb.ee
Ehitusmaailm on viimastel aastatel läbinud märkimisväärseid muutusi, kus uued tehnoloogiad ja innovatsioon on toonud kaasa efektiivsuse ja jätkusuutlikkuse kasvu. Üks tähtsamaid arenguid selles valdkonnas on elementmajade montaaž, mis on muutumas üha populaarsemaks ehitusmeetodiks. See artikkel vaatleb lähemalt elementmajade montaaži protsessi ning tutvustab selle meetodi eeliseid ja võimalusi. Elementmajade montaaži peamine eelis seisneb kiiruses ja tõhususes. Traditsiooniline ehitus võib võtta kuude või isegi aastate kaupa aega, samas kui elementmajade montaaž võimaldab hoone kokku panna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.