PRIMARTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

PRIMARTRADE OÜ hetkeolukord

Juba 2171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

PrimarTrade OÜ põhitegevusalaks on abrasiivtarvikute ja autokeemia hulgimüük. Ettevõtte tegevusega 2016a. alustades omandasime abrasiivtarvikute Soome brändi MIRK A edasimüügi õiguse. 2016a. lõpus lisandus meie toote portfooliosse Eesti turu jaoks uue Saksa kvaliteet autokeemia tootja CARLOFON ainuesinduaõigus. 2018a. teises pooles astusime kontakti USA klaasilõikeriistade brändi EQUALIZER tehasega mille pikajalise läbirääkimiste tulemusena otsustasime lisada oma tootevalikusse ülaltoodud tarnija tootevaliku olles EQUALIZER brändi ainuesindajad Eestis alates 01.01.2019a. Samuti 2019a. alustasime aktiivset koostööd esindamaks Poola autokeemia tehast RANAL millisega oleme 2020- 2022a. tõusvas joones müügitegevust kasvatanud.

Ettevõtte arenguplaanid: 2023a. eesmärgiks oleme seadnud müügikäibe kasvu ca. 5%/aastas. Klientide teenindamiseks ning uute klientide leidmiseks kindlasti soovime panustada olemasolevate kaubamärkide tarnijatega koostöö arendamisse ning turundamisse. Suure potensiaaliga on kõige värskemate brändide esindus millise müügitegevusse ning koolitusse planeerime 2023a. jätkuvalt panustada maksimaalse jõudlusega. Sarnaselt 2022a.

plaanidele on 2023a.jooksul eesmärgiks erinevate brändide tootevalikus teostada korrektuure/valikuid vastavalt turu nõudlustele ning konkurentide pakkumiskäitumise muutustele. Ülemaailmne Covid` on kindlasti jätnud oma jälje klientide tootevalikus pakutavasse süvenemisel mis on meie vaatenurgast pigem positiivne kuna ei osteta põhiliselt hinda vaid pannakse rõhku ka toodete ning klienditeeninduse kvaliteedile.

Tarnijatega koostöös on jätkuvalt olulised ka müügipersonali erinevad tootekoolitused tagamaks maksimaalse pädevuse pakutavatest toodetest/teenustest. Tegeleme ka kodulehe arendamisega jooksvalt andmaks täiuslikumat ülevaadet meiepoolt pakutavate toodete/teenuste kohta digitaalmaailmas.

Juhatuse hinnangul on PrimarTrade OÜ jätkusuutlikult tegutsev ettevõte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.