KV BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KV BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 6172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KV Baltic OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 10. novembril 2015. Selle asutamise peamine eesmärk oli pakkuda mootorsõidukite hooldus- ja remonditeenuseid. Ettevõte on pühendunud kvaliteetsele teenindusele, pakkudes klientidele parimat võimalikku hooldust ja remonti nende sõidukitele.

Osaühing asutati ilma osakapitali sissemakseta, mis on üsna tavaline praktika uute ettevõtete loomisel. Osakapitali rahaline sissemaks tehti aga 2018. aastal, kui ettevõte oli juba mõnda aega tegutsenud. Sissemakse suurus oli 2500 eurot, mis on märkimisväärne summa, näidates ettevõtte pühendumust ja usku oma äriplaani.

KV Baltic OÜ majandusaasta algab 1. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril. See on standardne majandusaasta pikkus, mis võimaldab ettevõttel hõlpsasti jälgida oma finantsseisundit ja teha vajalikke otsuseid.2022. aastal tehti ettevõttes olulisi uuendusi. KV Baltic OÜ investeeris uutesse seadmetesse, et parandada oma teenuste kvaliteeti ja tõhusust. Lisaks kolis ettevõte uutesse ruumidesse, mis võimaldas neil paremini teenindada oma kasvavat klientuuri.

Seisuga 31. detsember 2022 oli KV Baltic OÜ-s tööl kaks töötajat. See näitab, et kuigi ettevõte on suhteliselt väike, on ta pühendunud oma töötajatele stabiilse töökeskkonna pakkumisele. KV Baltic OÜ väärtustab oma töötajaid ja nende panust ettevõtte edusse.

KV Baltic OÜ on näide ettevõttest, mis on pühendunud oma eesmärkide saavutamisele ja klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele. Nende pidev kasv ja areng näitavad, et nad on valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja püüdlema edasi oma visiooni poole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.