HALDJAD JA DRAAKONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

HALDJAD JA DRAAKONID OÜ hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkasime saalis tundide ja tegevustega. Saalis toimusid joogatunnid erinevate juhendajate käe all, olid ka mõned kinnised üritused inimeste sünnipäevade ja oma lähedastele suunatud pidude näol. Kulud olid peamiselt jooksvad. Kuna elektriarved suurenesid tulenevalt maailmaolukorrast ja rendileandja elektriühikuhinna tõusmise tõttu, lõpetasime 2022. aastal rendilepingu ühe ruumi osas ning jätkasime tegevust kahe ruumi asemel ühes.

Elujõusaal on endiselt avatud kõigile soovijatele, kes tunnevad vajadust enesearengu teed minna, kohtuda kogukonna inimestega, osaleda tundides ja üritustel ja ka ise üritusi korraldada, koostööd teha ning tundide juhendamisel kätt proovida. 2022. aastal toimusid tundidest saalis kundalini jooga, naistejooga, beebiootajate jooga, nivananda jooga, yin jooga, gongimeditatsioonid, qi gong tunnid, tantsuüritused, lastejooga ja naisteõhtud, koosolemiseõhtud. Jätkame jooksvalt uutele klientidele soodustuste pakkumisega.

Lõime toetajaskonna, kes aitas igakuiselt kuludega paremini toime tulla – vabatahtlike annetuste kandmisega meie kontole, et saada keerulisest majanduslikust olukorrast üle ning taastuda covid-ist tulenenud raskustest.

Aastal 2023 jätkame joogatundide ja meditatsioonidega, liitumas on ka uued õpetajad ja ürituste läbiviijad, et tuua saali uut hingamist ja uusi põnevaid kogemusi siinsele kogukonnale. Teeme aeg-ajalt ka avatud üritusi ja pidusid, et tutvustada rahvale meie tegemisi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mantra- ja meditatsiooniõhtu kuuloomisevaibides Grete ja Otisiriga Elujõusaalis 10. märtsil

Pühapäeval, 10. märtsil kell 19.30, kuuloomise aegu, ootame Sind Elujõusaali mõnusale mantra- ja meditatsiooniõhtule, kus saame luua...
elujousaal.ee

Yin jooga 5-nädalane teekond "Viis Elementi": sügavus, tasakaal ja avardumine

Tere tulemast tasakaalu loovale yin jooga teekonnale
elujousaal.ee

Joogatarkuste keskel kevadesse - hatha jooga algajate kursus Viimsis Pille Taliga märtsilaupäevadel

Omanda jooga baasteadmised – jooga algajate kursus Viimsis baseerub klassikalisel Hatha joogal, mis on ehedal kujul tänapäeva toodud...
elujousaal.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.