CROSSFITEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

CROSSFITEST OÜ hetkeolukord

Juba 6506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

CROSSFITEST OÜ alustas tegevust 2016 aastal.Põhitegevusalaks on spordiklubid.Kuni juuli 2016 remonditi ja valmistati ette klubi ruume.Majandustegevusega alustati 2016 aasta teisel poolel.

.

2020-2021 aastal laiendati treeninguruume ja tehti täiendavaid ümberehitusi.Jätkus koostööleping Kaitseväega.

Samasse perioodi langevad ka riiklikult kehtestatud nõuded klubide tegevuse reguleerimisel.

Põhjuseks koroonaviiruse leviku takistamine.See kõik mõjutas ettevõtte majandustegevust.Käive langes oluliselt ja uusi töökohti ei olnud võimalik lisada.Ettevõtte areng pidurdus ja planeeritud tegevuse laiendamine lükkus edasi.

2021 aasta lõppes kahjumiga 1340 eurot.Tööjõukulud koos maksudega moodustasid 40 261 eurot.

2022 aasta lõppes kasumiga 19 076 eurot.Tööjõukulud koos maksudega moodustasid 20 420 eurot.

2022 aasta majandusaasta üldhalduskulude kokkuhoid oli plaanitust suurem seega ka majandusnäitajad paranesid.

2023 aastaks on plaanis veelgi ettevõtte kulusid vähendada ja leida täiendavaid põhitegevusega haakuvaid tegevusvaldkondi.

2022 majndusaastal juhatuse liikme tasusid makstud ei ole.

Juhatus on hinnanud ettevõtte võimet jätkata tegutsevana.Kinnitame, et ettevõte on meie parima teadmise ja hinnangu kohaselt jätkuvalt tegutsev äriühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.