KESK PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7918 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KESK PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 7918 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kesk Projekt OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 5. jaanuaril 2016. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid teenuseid. Kesk Projekt OÜ on tõestanud oma püsivust ja jätkusuutlikkust, mis on olulised omadused igale edukale ettevõttele.2022. aasta majandusaasta oli Kesk Projekt OÜ jaoks edukas. Firma käive ulatus 25 348 euroni, mis on märkimisväärne saavutus. See näitab, et ettevõte on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis on nõutud. Lisaks oli ettevõtte kasum 2022. aastal 2 029 eurot. See on veel üks näitaja, mis kinnitab ettevõtte majanduslikku tervist ja stabiilsust.

Kesk Projekt OÜ juhtkond on veendunud, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev majandusüksus. See tähendab, et ettevõte on suutnud säilitada oma positsiooni turul ja on valmis vastu astuma tulevastele väljakutsetele. Juhtkond on üheliikmeline, mis tähendab, et otsuste tegemine on kiire ja tõhus.

Huvitav on märkida, et Kesk Projekt OÜ juhatuse liikmetele lahkumiskompensatsiooni ette nähtud ei ole. See on üsna ebatavaline, kuid see näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajate pühendumust ja lojaalsust.

Tegevuse jätkamiseks on Kesk Projekt OÜ saanud tegevuslitsentsi EEP004188 veebruaris 2019. See litsents annab ettevõttele õiguse jätkata oma tegevust Eestis. See on veel üks oluline samm ettevõtte kasvu ja arengu suunas.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Kesk Projekt OÜ on stabiilne ja usaldusväärne ettevõte, mis on pühendunud oma klientide teenindamisele. Ettevõtte majandusnäitajad on tugevad ja juhtkond on optimistlik ettevõtte tuleviku suhtes. Kesk Projekt OÜ on kindlasti ettevõte, millel tasub silma peal hoida.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.