DIGITAL MIND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänapäeva kiiresti muutuvas ärikeskkonnas on sisu tõhus haldamine ülioluline. Suured ja keskmise suurusega organisatsioonid on üle ujutatud andmete ja dokumenti

Mis on täiustatud sisuhaldus (ACM) ja miks on see ettevõtte jaoks oluline?

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärikeskkonnas on sisu tõhus haldamine ülioluline. Suured ja keskmise suurusega organisatsioonid on üle ujutatud andmete ja dokumentidega, mida tuleb turvaliselt ja tõhusalt salvestada, kätte saada ja hallata. Väljakutse ei seisne ainult tohutu hulga käsitsemises, vaid ka selles, kuidas seda sisu kasutada ärikasvu edendamiseks ja konkurentsieelise säilitamiseks.

Täiustatud sisuhaldus (ACM) viitab keerukate tarkvaravahendite ja protsesside kasutamisele organisatsiooni sisu elutsükli haldamiseks. See hõlmab sisu loomist, salvestamist, taastamist ja kustutamist, samuti võimalust teha sisuga koostööd ja jagada seda turvalises ja vastavusseadustega kooskõlas olevas raamistikus.

Täiustatud sisuhaldussüsteemide põhijooned

Keskne hoidla on iga täiustatud sisuhaldussüsteemi süda. See võimaldab kõigi sisutüüpide konsolideerimist ühes kohas, muutes selle haldamise ja kättesaamise lihtsamaks.

Metadata märgistamise, kategoriseerimise ja täiustatud otsinguvõimaluste funktsioonidega saab sisu korraldada viisil, mis on äri jaoks mõistlik ja kergesti leitav.

ACM-süsteemid hõlbustavad meeskonnaliikmete vahelist koostööd, pakkudes dokumentide jagamise, versioonikontrolli ja töövoogude haldamise tööriistu projektide lõpuleviimise kiirendamiseks.

Tundliku teabe turvalisuse tagamine ja regulatiivsele vastavusele vastamine on ACM-süsteemide jaoks esmatähtis. Juurdepääsukontrolli, auditiradade ja andmekrüpteerimise funktsioonid on hädavajalikud.

Maksimaalse tootlikkuse saavutamiseks peaksid ACM-süsteemid sujuvalt integreeruma teiste äritööriistadega, nagu CRM, ERP ja e-posti platvormid, luues ühtse ökosüsteemi.

Täiustatud sisuhaldussüsteemid on varustatud analüütika- ja aruandlustööriistadega, mis pakuvad teavet sisu kasutamise kohta, aidates informeerida äriotsuseid ja strateegiaid.

Täiustatud sisuhalduse rakendamise eelised

Rutiinsete ülesannete automatiseerimise ja sisuga seotud töövoogude voogesitamisega vabastavad ACM-süsteemid töötajad kõrgema väärtusega tegevustele keskendumiseks.

ACM tagab, et õiged inimesed pääsevad õigel ajal õigele teabele, olenemata nende asukohast, parandades koostööd ja otsuste tegemist.

Sisseehitatud vastavuskontrollidega saavad ettevõtted vähendada mittetäitmise riski ja sellega seotud kulusid.

Ettevõtete kasvades saavad ACM-süsteemid skaleeruda, et mahutada suurenenud sisumahtusid ilma jõudlust ohverdamata.

Füüsilise ladustamise vajaduse vähendamise ja vastavusrikkumiste riski minimeerimisega võivad ACM-süsteemid viia oluliste kulude kokkuhoiuni.

Parimad praktikad tootlikkuse maksimeerimiseks sisuhaldusega

Organisatsiooni konkreetsete sisuhaldusvajaduste mõistmine on tootlikkuse maksimeerimise esimene samm.

Ärieesmärkidega kooskõlas oleva ACM-süsteemi valimine, mis integreerub hästi olemasolevate süsteemidega, on ülioluline.

Selged halduspoliitikad tagavad, et sisu hallatakse järjepidevalt ja kooskõlas organisatsiooni eesmärkidega.

Tagades, et kõik kasutajad on piisavalt koolitatud ja toetatud, on mis tahes ACM-süsteemi eduka kasutuselevõtu võti.

Regulaarselt sisuhaldustavade ülevaatamine ja ajakohastamine vastusena muutuvatele äri vajadustele tagab pideva tootlikkuse kasvu.

Uurige, kuidas DIGITAL MIND OÜ võib teie sisuhaldust revolutsioneerida ja teie tootlikkust tõsta. Võtke meiega ühendust, et saada kohandatud lahendus.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas suurendab nutikas automatiseerimine ettevõtete tööefektiivsust?

Nutikas automatiseerimine on revolutsiooniliselt muutmas ettevõtete tööviisi, pakkudes enneolematut efektiivsust, täpsust ja kliendirahulolu. Integreerides edas
ssb.ee
Nutikas automatiseerimine on revolutsiooniliselt muutmas ettevõtete tööviisi, pakkudes enneolematut efektiivsust, täpsust ja kliendirahulolu. Integreerides edasijõudnud tehnoloogiaid nagu tehisintellekt (AI), masinõpe ja asjade internet (IoT), võimaldab nutikas automatiseerimine ettevõtetel automatiseerida keerukaid ülesandeid, mida varem peeti inimmõistuse ainupädevuseks. Tööefektiivsuse suurendamine Nutikas automatiseerimine voogudestab äriprotsesse, eemaldades üleliigsed sammud, automatiseerides rutiinseid ülesandeid ja optimeerides töövooge. See viib olulise ajakulu ja ressursside

Mis on pilvandmetöötlus ja kuidas see muudab ettevõtete IT-infrastruktuuri?

Pilvandmetöötlus on transformeeriv tehnoloogia, mis võimaldab ettevõtetel pääseda ligi arvutusressurssidele, nagu serverid, salvestusruum, andmebaasid, võrgusti
ssb.ee
Pilvandmetöötlus on transformeeriv tehnoloogia, mis võimaldab ettevõtetel pääseda ligi arvutusressurssidele, nagu serverid, salvestusruum, andmebaasid, võrgustik, tarkvara ja muu, interneti kaudu. See paradigma nihe traditsioonilisest kohapealsest IT-taristust kaugemal asuvate pilveteenusteni võimaldab organisatsioonidel keskenduda oma põhitegevustele ilma riist- ja tarkvara haldamise koormata. Alates oma algusaegadest 2000. aastate alguses kuni tänaste keerukate ökosüsteemideni on pilvetehnoloogia läbinud märkimisväärse arengu. Virtualiseerimise, automatiseerimise ja võrgustamise edusammud

DIGITAL MIND OÜ tegevusaruanne 2022

Digital Mind OÜ on IT konsultatsioonile ja arendusele fokusseeritud ettevõtte, kelle põhifookus on suunatud infohalduslahenduste analüüsi, projekteerimise, aren
ssb.ee
Digital Mind OÜ on IT konsultatsioonile ja arendusele fokusseeritud ettevõtte, kelle põhifookus on suunatud infohalduslahenduste analüüsi, projekteerimise, arenduse, hoolduse ja integratsiooni projektidele. Peamiseks partneriks ja ühtlasi lahenduste platvormi tarnijaks on Kanada ettevõtte Open Text Corporation. Omame Open Texti reseller, support ja technology partner "Silver" taseme staatust. Lisaks eelpoolmainitule oleme partneriks tarkvara robootika (RPA) ettevõttele Kryon RPA. Alates 2021. aastast on Digital Mind OÜ Microsoft Corporation „Gold“ partner. Aasta 2022 oli Digital Mind OÜ-le

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.