MEDICINA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Intensiivne pulseeriv valgus (IPL) fototeraapia on murranguline mitteinvasiivne ravi, mis on loodud naha noorendamiseks ja elavdamiseks. Kasutades laia spektrig

IPL fototeraapia: saladus särava naha saavutamiseks

Intensiivne pulseeriv valgus (IPL) fototeraapia on murranguline mitteinvasiivne ravi, mis on loodud naha noorendamiseks ja elavdamiseks. Kasutades laia spektriga valguslainepikkusi, sihib IPL erinevaid nahaprobleeme, edendades nooruslikumat ja säravamat jumet.

IPL tehnoloogia kiirgab mitmeid valguslainepikkusi, mis tungivad nahka erinevatel sügavustel. Valgusenergia imendub pigmentrakkudes ja veresoontes, põhjustades nende lagunemise ja loomuliku eemaldumise keha immuunsüsteemi poolt. See protsess stimuleerib ka kollageeni tootmist, mis on oluline naha elastsuse ja tugevuse jaoks.

IPL fototeraapia pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas vähendab vanuduslaikude, päikesekahjustuste ja rosaatsea väljanägemist. See tegeleb ka aknega ja sellega seotud armidega, vähendab peente joonte nähtavust ning parandab üldist naha tekstuuri ja tooni.

IPL fototeraapia erinevate nahaprobleemide korral

IPL on väga efektiivne vanaduslaikude väljanägemise vähendamisel ja päikesekahjustuste mõjude tagasipööramisel, tulemuseks selgem ja ühtlasema tooniga nahk.

Neile, kes võitlevad rosatsea või püsiva näo punetusega, võib IPL oluliselt vähendada sümptomeid, pakkudes pikaajalist leevendust ja paremat nahatooni.

Sihtides baktereid, mis põhjustavad aknet ja edendades naha paranemist, võib IPL ravida ja puhastada aktiivseid aknelööbeid ning vähendada aknearmide nähtavust.

Kollageeni tootmist soodustava teraapiana võib IPL pehmendada peente joonte ja kortsude väljanägemist, aidates kaasa siledamale ja nooruslikumale jumele.

IPL fototeraapia protseduur

Enne IPL ravi on oluline konsulteerida nahahoolduse spetsialistiga, et hinnata teie naha seisundit ja määrata kõige efektiivsem ravikava.

Protseduur hõlmab jahutava geeli kandmist sihtalale ja IPL seadme kasutamist valgusimpulsside edastamiseks. Enamik patsiente kogeb minimaalset ebamugavust, mida kirjeldatakse sageli kui kerge napsamise tunnet.

Pärast ravi võivad patsiendid märgata kerget punetust või turset, mis tavaliselt taandub mõne tunni/päeva jooksul. Päikesekaitse on tulemuste säilitamiseks ja edasise naha kahjustamise vältimiseks hädavajalik.

Miks valida oma IPL raviks MEDICINA kliinik

MEDICINA kliiniku meeskond on IPL fototeraapias kõrgelt koolitatud, tagades ohutud ja efektiivsed raviprotseduurid, mis on kohandatud teie unikaalsetele nahavajadustele.

Me kasutame tõenduspõhist meditsiinilist IPL tehnoloogiat, et pakkuda meie patsientidele parimaid võimalikke tulemusi, keskendudes täpsusele ja patsiendi mugavusele.

Arvestades, et iga inimese nahk on unikaalne, pakume isikupärastatud hooldust ja loome kohandatud ravikavasid optimaalsete tulemuste saavutamiseks.

Korduma kippuvad küsimused IPL fototeraapia kohta

IPL peetakse ohutuks ravivõimaluseks, kui seda teostavad kvalifitseeritud spetsialistid. See on mitteinvasiivne ja ei nõua taastumisaega, muutes selle mugavaks valikuks neile, kellel on kiire elustiil.

Seansside arv varieerub sõltuvalt isiku nahaseisundist ja soovitud tulemustest. Tavaliselt soovitatakse parimate tulemuste saavutamiseks 3-6 raviseanssi.

Jah, IPL-i saab efektiivselt kombineerida teiste esteetiliste ravimeetoditega, et samaaegselt käsitleda mitmeid nahamuresid. Konsultatsioon meie ekspertidega aitab määrata teie jaoks parima ravikombinatsiooni.

Avasta IPL fototeraapia transformeeriv jõud ja paljasta oma kõige säravam nahk MEDICINA kliiniku abiga. Võta meiega täna ühendust, et broneerida konsultatsioon.

VAATA LISAKS!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MEDICINA OÜ tegevusaruanne 2022

Medicina OÜ on asutatud 2016. aastal. Ettevõtte peamised tegevusalad on tervishoiuteenused, mittekirurgilised esteetilised protseduurid ja antud teenusega seotu
ssb.ee
Medicina OÜ on asutatud 2016. aastal. Ettevõtte peamised tegevusalad on tervishoiuteenused, mittekirurgilised esteetilised protseduurid ja antud teenusega seotud kaupade müük läbi e-poe. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 311 879 eurot ja puhaskasum 28 293 eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt kaks töötajat ja palgakulud moodustasid 42 787 eurot. Aastal 2023 on plaanis jätkata sama tegevusalaga ja suurendada pakutavate teenuste valikut, mistõttu on oodata ka müügitulu ja kasumi kasvu. Plaanis on investeerida süvakoolitustesse ning ettevõtte kuvandi arendustegevusse ehk turundusidee

Puust ja punaselt: SUVISED PROTSEDUURID ILUKLIINIKUS

Igal aastal ja kevade saabumisel tekib esteetika huvilistel paratamatult palju küsimusi seoses sellega, et MILLISEID PROTSEDUURE VÕIB...
medicina.ee

KUI HIGI EI ANNA ARMU

Niisked peopesad. Laigud tumedal triiksärgil. Uhh, ja kui veel jalatsid jalast lendavad… Higistamine võib kõigutada enesekindlust ja...
medicina.ee

ARMID - Artikkel ilmus "Buduaar ajakirjas" sügis 2023

Kellele uhkus, kellele häbi... Tekst Krista Kiin Läbi elu kulgemine jätab arme kõigile. Operatsioonid, väiksemad kriimustused ja suuremad...
medicina.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.