INNOVIOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komme

INNOVIOR OÜ hetkeolukord

Juba 1218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 majandusaasta aruandes on välja toodud Innovior OÜ finantsnäitajad.

Ülevaade majandusaasta olulistest sündmustest

Põhiliseks Innovior OÜ tegevusalaks aruandeaastal oli mängude ja mänguasjade hulgiost-müük.

2022. aastal ettevõttel õnnestus ettevõttel jõuda kasumisse. Juhatuse hinnangul on Innovior OÜ jätkusuutlik ettevõtte. Firma põhitegevusalad jäävad samaks, rohkem tähelepanu pööratakse kasumisse jõudmisele.

Tulud, kulud ja kasum

Aruandeaasta müügitulu moodustas 3 294 030 eurot, millest 55,2% ehk 1,8 milljonit eurot moodustas mänguasjade hulgiost ja -müük. Müük

EL riikides moodustas 47 607 eurot (s.h. müük Eestis - 5 465 eurot).

Ettevõte müügitulu kahanes 32,2% võrreldes 2021. aastaga. Ettevõte aruandeaasta tulemuseks sai kasum 137 057 eurot. Juhtkonnas ei ole olulist kahtlust, et Innovior OÜ on võimeline jätkata jätkuvalt tegutseva ettevõttena ning normaalse äritegevuse käigus realiseerima oma varasid ja täitma oma kohustusi.

Investeeringud majandusaastal 2022.aastal äri arendamiseks oli loodud tütarettevõtte INNOVIOR LV SIA (reg.kood 40203430817) aktsiakapitaliga 2 800 eur.

Tütarettevõtte arenemiseks väljastati lühiajaline laen summas 1 020 000 eur.

Finantsriskide juhtimine

Oma igapäevases tegevuses puutub Innovior OÜ kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest. Peamiseks riskifaktoriks on tururisk (sh valuutarisk, krediidirisk ja intressirisk).

Tehingud tarnijate ja klientidega tihti USD valuutas, mistõttu on valuutakursirisk keskmine.

Valuutariskide maandamiseks plaaneerib Innovior OÜ sõlmida olulised välislepingud ja teostada olulised tehingud eurodes.

Teised riskid, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvad riskid ei ole avaldanud olulisema mõju ettevõtte äritegevusele

Personaal 2022. aastal ettevõtte keskmine töötajate arv oli 2 inimest.

Töötajatele maksti 12 kuuga töötasu, preemiate ja hüvitistena kokku 14 449 eurot.

2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 19 123 eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Innovior OÜ põhitegevusala ei ole olulise keskonnamõjuga ja ei avalda negatiivset mõju keskkonnale. Ettevõtte töötajaskond on suhteliselt stabiilne. Kõik töölepingute tingimused täidetakse.

Kokkuvõte ja tulevikuplaanid

Ettevõtte 2023. aasta eesmärgiks on kasumisse jäämine.

Ettevõtte pikkajalised strateegiaks on ettevõtte arengu toetamine, konkurentide ennetamine, paindikkuse ja operatiivsuse saavutamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

INNOVIOR OÜ: tormiline tõus mänguasjataevasse

INNOVIOR OÜ  juht ja omanik Stanislav Nemko on ettevõtlusega tegelenud 20 aastat ja koolilastena kujutatult oleksid tema teised firmad kammitud soengutega viiel
ssb.ee
INNOVIOR OÜ juht ja omanik Stanislav Nemko on ettevõtlusega tegelenud 20 aastat ja koolilastena kujutatult oleksid tema teised firmad kammitud soengutega viielised põnnid.  INNOVIOR OÜ aga on musta lambana ühe majandusaasta aruande koolikoti põhja unustanud. Asutatud: 2016. aastal Juht: Stanislav Nemko Käive 2017. aastal: 21 miljonit Nemko juhitud ettevõtted kokku on 168 töötaja eest 2017. aastal maksnud tööjõumaksudeks 1,1 miljonit eurot ja firmade käive oli mullu kokku 58 miljonit eurot. Nemko hoolealustest ettevõtetest edukaim oli ANVOL OÜ , mis tegi mänguasjade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.