SCANDINAVIAN DYNAMICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

SCANDINAVIAN DYNAMICS OÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Management report Scandinavian Dynamics OÜ status remains stand by. The company is seeking opportunities to integrate this already developed microchip technology to the other market operator. The semiconductor market and especially microchip demand has been increased on the market potentially. In this perspective assessment is that Scandinavian Dynamics developed concept is attractive but requires stronger partner to implement that ready product on the market.

Tegevusaruanne Scandinavian Dynamics OÜ majandustegevus on peatunud. Ettevõte otsib võimalusi selle juba välja töötatud mikrokiibitehnoloogia integreerimiseks teise turu korraldajaga. Pooljuhtide turg ja eriti mikrokiipide nõudlus on turul potentsiaalselt suurenenud.

Selles perspektiivis hinnatakse, et Scandinavian Dynamics'i väljatöötatud kontseptsioon on atraktiivne, kuid nõuab selle valmis toote turuleviimiseks tugevamat partnerit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.